sommerglød

sponset behandling


Lykke er... å kunne ha en solbrun kropp i midten av november! Jaa, dere skulle sett ansiktet mitt da jeg gikk ut fra Spraytanhuset sine lokaler her i Bergen, haha! Det er rart hva litt brunfarge gjør med oss, om det er at man føler seg friskere, freshere eller bare rett og slett gleden av at mørketiden ikke tar for hardt på. Jeg tror det er en god miks, og derfor er jeg så glad for at jeg fikk prøve ut nettopp dette.

Det er ikke til å legge skjul på at jeg har prøvd solarium, men jeg foretrekker ting som ikke gjør kroppen min noe vondt, rett og slett fordi jeg vil holde den så frisk og fin som mulig. Hvorfor skal man skade kroppen når man har produkter som gjør samme nytte, bare at det er i en boks og ikke i en maskin? I tillegg bruker de økologiske produkter som ikke er fremstilt av giftige kjemikalier! Thumbs up!SOME QUESTION ABOUT SPRAYTAN

Hva er spraytan?
Spraytan er en måte å bli raskt brun på som ikke involverer soling eller UV-stråler. På Spraytanhuset gjør de det manuelt for at det skal bli best mulig resultat og for at det skal bli mest mulig grundig gjort. Dette med en profesjonell spraytan-maskin.

Hva er fordelene med spraytan?
Med spraytan blir du raskt brun uten sol og skadelig UV-stråling slik at du slipper å måtte bekymre deg for økt risiko for hudkreft, rynker og andre hudskader. Brunfargen blir jevn, og du løper ikke samme risiko for skjolder som hvis du skulle prøve selvbruning hjemme.

Fargen varer i ca en uke og med regelmessige spraytans kan du holde deg brun året rundt!


Hva er fordelen med økologisk spraytan over «vanlig» spraytan?
Økologisk spraytan inneholder ingredienser fra økologisk landbruk som er framstilt uten kjemiske/syntetiske plantevernmidler, uten kunstige aroma- og fargestoffer og med strenge restriksjoner for bruk av konserveringsmidler. Dette reduserer sjansen for hudirritasjon, samt at man unngår eksponering for hormonforstyrrende stoffer.


Selvbruningsprodukter kan lukte, lukter deres spraytan?
Våre spray tans inneholder botaniske ekstrakter som nøytraliserer lukt og du vil derfor ikke lukte «selvbruning» etter en spray tan hos oss.Den servicen som jeg mottok da jeg tok Spraytan, gjorde at jeg gikk derfra med et smil. Spraytanhuset har lokaler i både Oslo og Bergen.

Sjekk ut hjemmesiden deres her


Liker

Kommentarer

anitafossberg
anitafossberg,
Dette må virkelig testes en gang! Har sett mange gjøre det, og man får jo en utrolig fin og naturlig brunfarge 😊
nouw.com/anitafossberg
Belovely
Belovely,
Deilig å føle seg brun i November ja! Jeg har prøvd spraytan før, men av en eller annen grunn så var det nesten ikke mulig å se forskjell på meg når jeg vasket den av. Nå bruker jeg min egen tanning mousse hjemme i stedet 😊
nouw.com/belovely