Header
Subscribe

Skrevet i : BLOGG, INSPIRASJON


Endelig er katten utav sekken! Dette er noe jeg har gledet meg til i flere måneder, og endelig kan jeg avsløre det. Jeg er en av Stylista-bloggerne, og for meg er det utrolig kjekt. Disse årene jeg har vært på @Nouw har vært utrolig lærerikt og jeg har fått være med på så mye. Gjengen med jenter her er nydelige, som jeg har blitt så utrolig heldig som har fått lært å kjenne. Vi er blitt som en stor venninnegjeng. En gjeng hvor vi pusher hverandre og backer hverandre oppover.

Nå har jeg blogget i snart tre år, og jeg kjenner at det er på tide med noe nytt og nye utfordringer. Det er alltid viktig å satse videre, og hoppe utenfor komfortsonen, og det er nettopp det jeg nå får muligheten med Stylista.


"So many of our dreams at first seem impossible, then they seem improbable, and then, when we summon the will, they soon become inevitable."

Det er ikke til å legge skjul på at dette er noe jeg har sett frem til i lang tid, og nå som det endelig skjer, er jeg så utrolig ydmyk og lykkelig. Det er dager hvor jeg lurer på hvor alle timene jeg sitter foran pc å skriver blir av. Her er resultatet, og jeg er så utrolig glad. Så sinnsykt glad.

bilder Håkon Jørgensen

Blogg med mobilen - Nouw har en av de beste blogg verktøy på markedet - Klikk her

Likes

Comments

Skrevet i : ANTREKK, MOTE


Mandag igjen allerede. Jeg sitter å hører på det nye albumet til Sam Smith. "The Thrill of it All" , mens jeg sitter her og skriver. Duften fra blomstene på salongbordet er frisk. Jeg elsker det lette og enkle med de grønne plantene. Eukalytpus og brudeslør er nydelige sammen.
Dette antrekket hadde jeg på meg for en liten stund siden. Det er ikke til å holde hemmelig at jeg elsker kombinasjonen av rosa og rødt, litt som en episk kjærlighetshistorie!- My schedule for the next week - 


Mandag starter med et brak. Skole og mail må bli unnagjort. Denne uken har jeg planer om å gjennomføre litt flere treninger enn jeg har fått til den siste tiden. Ellers er det ikke mye på agendaen. Komme ajour med studieoppgaver og småoppgaver.

Tirsdag blir litt samme agendaen. Jobbe meg nedover med oppgaver og levere inn studieoppgaven. Lage en videoblogg om sminke og en om hår! :-)

Onsdag blir hektisk! Et par eventer på morgenen så dagen starter tidlig. Deretter må jeg jobbe med skole i et fag som heter legemiddelregning. Før jeg skal ta noen bilder med den som står bak de fantastiske bildene på bloggen. Det er så mange av dere som har spurt, og det er min gode venninne @eddam - Madeleine. Hun er en som jeg digger å være med. Så genuin og så ekte.

Torsdag blir enda en dag med mye å gjøre. Det er blant annet et event jeg skal på om morgenen, før jeg på ettermiddagen skal levere inn en oppgave. Derfor går egentlig hele dagen til skole!

Fredag og ny helg! Jeg ble spurt av mamma om jeg tenker meg opp på hytten, og jeg kjenner hjertet lengter etter fjelluft, å ligge foran peisen og løpe i snøen. Det er kommet snø! Så jeg vurderer det sterkt :-)- I´m wearing - 

coat / 2ND DAY
pants / BIKBOK
shoes / ZARA
sweater / DAY BIRGET ET MIKKELSEN

Nå får jeg jobbe meg ferdig med oppgaven. Vi snakkes senere. Tusen takk for så mange fine kommentarer. Dere er gode!


Likes

Comments

Skrevet i : TANKEFULL, BLOGG


Rundt meg er det helt mørkt, jeg ligger under dynen og lytter. Lytter til menneskene som feirer ett eller annet, kanskje helg. Det høres ut som de har det kjekt. Musikk som spilles. Høyt, men likevel ikke høyt nok til at jeg kan høre hva de danser til. Rytme og bass. Jeg kan høre bevegelse; jeg kan høre føtter som tramper og mennesker som roper i kor. Natt. Det er mørkt rundt meg, men jeg hører alt som om verden går i full spinn utenfor. Inne på rommet i andre etasje ligger jeg. Klokken på rommet mitt har en gammeldags lyd, slik at den tikker høyt hele tiden. Mange venninner som har sovet over har fortalt at de ikke klarer å sovne med den. For meg har den blitt trygghet, for uansett om ting er kjipe eller om dagene står stille, er det en ting som fortsetter å gå. Det er tiden og klokken på rommet mitt. Tikk, takk, tikk, takk.


Jeg skal være ærlig.
Det siste året har jeg slitt med angst og panikkanfall. Jeg har prøvd å formulere dette innlegget i så mange stunder. Det er vanskelig, formulere noe som er så vanskelig og som virker så altoppslukende. Det har vært stunder hvor jeg har skulle møtt noen, gått på trikken, for så å måtte løpe av igjen. Inn under dynen. Det har vært stunder hvor jeg har vært på fest, hørt all musikken, alle som lo, mens jeg måtte finne toalettet. Være alene, fokusere igjen og lytte til rennende vann. Lytte til noe som får meg tilbake i kroppen. Jeg har gått tur i ute, og luften blir tett. Som at alle andre går i sakte tempo og du prøver å ale deg bortover i tåken. Det virker som ting står stille, men likevel går for fort."jeg skal holde deg til du sovner.

 - hva om jeg ikke sovner? 

jeg skal holde deg til du sovner."Da jeg flyttet til Oslo var ting halvgreie. Det var ikke supert, men det var heller ikke kjipt. Det siste året i Oslo har vært magisk. Det har lært meg så mye, om meg selv, om drømmer og bånd til mennesker. Det har også testet meg på så ufattelig mange plan at kroppen har prøvd å fortelle meg at jeg har kjørt litt for langt på sjette gir uten matpause. Nå er jeg flinkere til å merke når ting skjer, og jeg er så heldig som har mennesker som bryr seg og som ser meg.

Selv når jeg ikke tror jeg trenger det, eller når jeg ønsker å være usynlig.


Er det én ting jeg har lært her på jorden i mine 22 år, så er det at ting skjer. Man kan begynne på et studie, finne ut at det er feil og slutte på skolen. Man kan jobbe, føle at man har funnet drømmejobben, for så etter noen år finne ut at det ikke var slik likevel. Man kan ha blitt stormforelsket, som lyn fra klar himmel, og etter noen måneder ligge i sengen urørlig av hjertesorg. Ting skjer. Det viktigste er ikke hvilke utfordringer man får, fordi man alltid bli møtt med hinder uansett hvor man er i livet. Det som jeg har skjønt, er hvordan man går inn for å takle hinderet. Hvordan skal man kunne endre sin innstilling slik at man har fokuset på hvordan man som person takler denne utfordringer istedenfor å komme unna den kjappest mulig. Henger dere med eller er det tåpelige ord i en mørk natt? Kanskje det virker komisk, eller kanskje det virker logisk. For meg har det åpnet øynene mine. Jeg har ikke bare øyene oppe, jeg forstår det jeg ser.


De synger enda høyere nå, de som har festen i bygget ved siden av. Musikken har gått opp noen hakk på volumknappen i tillegg. Vanligvis pleier jeg å irritere meg over folk og hvordan ting går utover meg. I dag, akkurat nå, klokken 00:07, gjør det ingenting. Det gjør faktisk godt å vite at det er noe som skjer utenfor vinduet mitt, og at jeg selv om jeg ligger i sengen her alene, så er jeg ikke ensom. Det gjør godt å tenke på at selv om noen dager er mindre gode, så er jeg lykkelig. Glad for at jeg er akkurat der jeg er, akkurat nå. Ja, jeg savner venner i Bergen, og mamma og pappa. Hele tiden. Likevel føler jeg meg hjemme akkurat nå, i sengen min.

Hadde satt utrolig stor pris på om du ville nominert meg til Vixen Blog Awards, hvis du mener jeg fortjener det... det kan du gjøre her

- head & heart

Likes

Comments

Skrevet i : TANKEFULL


Bildet over er et bevis på at å glede andre kan gjøre en selv glad. Altså blir ikke dere like glade av å se på det bildet?! Kamilla fyller 20 år i dag, og jeg hadde planlagt dagen i flere uker i forveien. For vennskap handler ikke bare å kunne snakke om alt, for min del, hvis man er gode venner, er lykken og glede til den andre minst like viktig for meg som min egen lykke og glede.

Å vite at hun satte pris på det jeg gjorde for henne betyr mer for meg enn at hun gir noe tilbake. Og det er nettopp det, hun gir så mye tilbake i form av kjærlighet og jeg sitter igjen med en så god følelse i kroppen!Dagen startet med at jeg trippet utenfor Festmagasinet for å kjøpe noen ballonger. Jeg følte meg som den jentungen som løp bortover veien etterpå med ballonger i fjeset og overalt! Vi hadde avtalt å møtes utenfor Rådhuset, mer visste hun ikke. Derfra ble hun fortalt at hun måtte ta på bind for øynene. (jeg hadde nemlig en overraskelse på lur!...)

Jeg geleidet henne bortover Aker Brygge. Tror jeg aldri har brukt så langt tid på å gå et par hundre meter. Folk så på oss, smilte, noen lo, og vi koste oss. Straks var det klar for overraskelsen! Inne på Albert Bistro ventet en fin gjeng med venninner av Kamilla (sponset). Der satt vi og koste oss vel og lenge!Jeg håper dagen har vært fin og du føler deg elsket, for det er du. Å ha gode venner er som familie, det er de man velger.

♥♥♥Likes

Comments

Skrevet i : MOTE, INSPIRASJON

Mandag. La oss starte med å si at jeg føler meg så ydmyk over at jeg får gjøre det jeg gjør og at jeg står igjen med så mange fine stunder. Klessalget i går vil jeg si var en suksess! Det kom mange folk, og vi holdt på mye lenger enn jeg ville opprinnelig - det må jo si sitt ;-)

I går var jeg helt kjørt etter vi hadde pakket sammen. Heldigvis hadde værgudene spilt litt på lag med oss, men kulden var enda i meg da jeg satte meg i sofaen. Da hadde jeg allerede dusjet i x antall minutter for å ikke miste varmen helt. Jeg sloknet i sengen rundt klokken 20:30. Altså er det mulig?! Haha, kroppen har stresset mye de siste ukene og jeg trengte det vel regner jeg med. Det var så deilig!


I felt like a pumpkin in this sweater. I love it...! 


Dagen i dag har gått til.... slumring. Jepp, jeg fikk en rolig start på uken, men jeg har fått vært på en del møter og gjort unna ting som jeg alltid utsetter! Derfor er det greit. Det eneste jeg kjenner nå er at jeg skulle startet på den oppgaven som skal inn på onsdag litt før! Heldigvis har jeg dagen i morgen også, så jeg får bare bruke dagen godt! :-)

Apropos ingenting! Haha, men uansett. Denne genseren er G.O.A.L.S! Den er bare så nydelig. Den har en nydelig gulfarge som ikke er for gul, men litt klar og kald i fargen samtidig som den er varm?? Uansett, ny favoritt.

Genseren er fra 2ND DAY ​2017 har vært mitt år. Virkelig. Ting har vært tøft, jeg har jobbet hardt og studert like hardt. Jeg har grått og jeg har ledd. Jeg har løpt fra et sted til et annet og jeg har holdt alt for mange baller i luften samtidig. Det har vært et tøft år, men det har vært mitt år, og det er dette året jeg er mest stolt over når det kommer til bloggen. Å vinne "Årets Stylista" var stort for min del. Jeg håper at du som leser føler at jeg gjør en god jobb, og hvis du vil nominere meg til Vixen blir jeg sjeleglad.

Årets influencer  - mote


Jeg håper jeg sprer inspirasjon og at du som følger meg får noe ut av det jeg legger ut. At du føler at jeg er en moteblogger som viser frem det jeg liker fordi jeg liker det, ikke fordi det er kjøpt og betalt. Jeg håper du som følger meg føler at det jeg viser frem får deg til å synes mote er kunst. At det er mer enn bare klær.


Årets influencer: mote
Årets influencer innen mote er først ute med det siste, og er signert influenceren med en fingerspissfølelse for mote, trender og tendenser og som med sin unike stil også våger å skape egne trender.

Årets stjerneskudd

Stjerneskuddet har blitt tent hos meg i år. Dette har vært mitt år, og jeg føler at ting har skutt avgårde. Dette er nok den jeg føler treffer meg mest fordi jeg vil så mye og jeg vet jeg kan. Jeg håper at du som følger meg ser at jeg har blitt nyskapende og vil være proaktiv.

Årets stjerneskudd

Årets stjerneskudd er det nye influencer-stjerneskuddet, og går til influenceren som med nyskapende innhold, originalitet og kvalitet har kommet inn som et friskt pust eller først ha blitt oppdaget for alvor under det seneste året.

Sååå mine jenter og gutter - hvis du føler jeg passer til en av de, eller noen av de andre kategoriene, kan du stemme på Vixen.no, eller trykke her! Tusen tusen takk!

Likes

Comments