​Det har vært utrolig død tid her på bloggen min - det er av den grunnen at jeg ikke er helt i blogg modus, kanskje litt lei og vet ikke hva jeg skal skrive. Dagene går til mye rart, om en mnd skal både Marius og jeg igjennom en slankeoperasjon. Det vil bli laget en sperret blogg om den tiden og tiden etter - da ikke alt vil bli delt her på offentligheten. Blir kjempe spennende, og 1 februar starter vi på forkuren og er kjempe motiverte for dette. Det er så utrolig godt å være to stykker, da har vi hverandre og kan støtte hverandre igjennom hele prosessen. Alt skal jo legges om, vaner osv. Men det er så verdt det - og vi gleder oss til å se forandringene og få ett bedre liv sammen.

31 desember så fridde jeg til Marius - vi har snakket masse om dette og vi er så utrolig like. Livet går sin gang, og vi har det så fint sammen. Det å virkelig finne en som er så lik som deg selv, det er unikt. Vi deler så mye av det samme og kan snakke om alt. Fridde mens familien hans var her og vi hadde alle klart å holde det hemmelig helt til dagen kom - til og med den herlige lillesøsteren hans!

Ellers så har jeg øvelseskjørt siden mai - og skal nå få startet på lappen så fort det lar seg gjøre. På tide egentlig, så skal bli godt å bli ferdig med det også. Marius lar meg jo kjøre hele tiden så det går jo så det suser, og jeg som har gruet meg så mye til å kjøre om vinteren. Men det er jo ikke noe problem i det hele tatt når man har en så flink samboer som "lærer".


Ellers er det vel ikke så mye nytt - som deles her ihvertfall :)

Design bloggen din - velg mellom mange ferdige maler på Nouw, eller lag din egen – pek og klikk - Klikk her

Likes

Comments

I mange år har jeg hatt ett stort ønske om å få hund, men av mange grunner har ikke dette latt seg gjøre. Men nå - endelig har det gått i oppfyllelse. Vi var nemlig i Aurskog å hentet oss en liten tass på 12 uker for snart en uke siden. Han heter Nero og er en dverg dachs. En skikkelig pøbel, men med en utrolig herlig personlighet. Kunne ikke bedt om en finere og mer snill hund. Nå bare gleder vi oss til masse turer så fort han blir litt større - er ikke så glad i gå i all denne snøen han. Vi storkoser oss og har det så bra.


Likes

Comments