day 6: Et bilde av meg selv som barn

Her er meg da jeg var 2 år ca dem er tatt på Sula i Trønderlag !
Denne hårsveisen er jo in nå så jeg får vel prøve meg på den igjen! Alltid vært glad i farger å kan egentlig ikke gå i hvitt da jeg bare flekket meg til som barn å delvis nå også!

Morgendagens tema er : 

day 7 Innholdet i vesken min​

Blogg med mobilen - Nouw har en av de beste blogg verktøy på markedet - Klikk her

Likes

Comments

Her kommer en ukeoppdatering!

Ukens humør
Ukens humør har vært egnetlig opp og ned, men det sluttet ganske bra med en date med mannen i sola på Isbaren i dag. Mannen fortalte vi skal få en leiebil neste dag han har fridag, dvs tirsdag/onsdag så da blir det enten tur til Köln og shopping. Ingenting bedre muntrer meg opp enn shopping, så uken her ble perfekt!

Ukens TV serie
Ukens TV serie er FULL HOUSE, den har jeg sett igjennom snart alle sesongene av nå så den er straks ferdig så hvilken serie skal jeg se neste?, det får vi finne ut av etterhvert! Jeg regner med det kommer en tyrkisk serie jeg kommer til å se på, så da får jeg frisket opp språkøret litt!

Ukens gladmelding
Ukens gladmelding er ikke helt der enda, så jeg venter bare på svar på den før jeg velger å gå ut lengre med den! Men blir den positiv så kommer den nok ut skal dere se!

Ukens Nedtur
Ukens nedtur er faktisk all den dritten enkelte sitter å prater om meg og mitt ekteskap! Det er utrolig skuffende fra dem det gjelder å håper dette blir slutt på nå, hvis ikke vet vedkommende hva som vil skje, det ender opp med at jeg ikke kommer tilbake til Norge lengre hvis vedkommende skal fortsette er vell egentlig alt jeg kan si.

Ukens Innkjøp
Ukens innkjøp er egentlig betalingen på bilen vår som kommer om ikke alt for lenge! Det gleder jeg masse til at vi får bil i hus endelig! + en Haug med ting fra Zalando som kommer om ikke alt for lenge! Det kommer jeg til å poste i et eget innlegg!

Ukens Bilde
Ukens bilde er Valentins buketten jeg fikk til mannen,

Likes

Comments

Dag 5 av utfordringen er :
day 5: Mobilen min

Iphone 7plus i rosa! Jeg skulle aldri bli noe typisk apple menneske men nå sitter jeg her i dag å er eier av iphone og mac + funderer å gå til innkjøp av en ipad til når vi er på reiser (film osv). Jeg er utrolig fornøyd med iphonen jeg kjøpte, jeg har jo kjøpt i tyskland siden at jeg har nå tysk telefon nummer å er kjempefornøyd med kameraet å alt egentlig på telefonen. Er fremdeles ikke alt jeg kan men jeg googler det meste så går det bra!

Dette er mine apper å bakgrunnsbilder!

Likes

Comments

Da har man fått i seg dagens første måltid, jeg vet det er sent men bedre sent enn å ikke spise noe i det heletatt?. Jeg er utrolig dårlig til å spise fortia, å det er IKKE bra! Kjøpte inn litt diverse i går så jeg får håpe holder en stund fremover nå, eneste jeg ikke kjøpte inn var shake pulver, da jeg kanskje burde begynne med shake pulver for å få i meg nok mat. Jeg drikker heldigvis greit nok, men spiser for lite.

Så dagens frokost består av Pumpernickel brød og Redbull Zero! jeg er avhengig av redbull zero ! Jeg som egentlig ikke liker energi drikker, men jeg har fått det for meg med redbull zero altså! Drikker 1-2 bokser hver dag med redbull zero, noe som ikke er bra! Så derfor skal jeg bytte ut redbull zero med shake istedefor ! Er jo heldigvis ikke mye kalorier i den !!

Nå er det tid for handling på Zalando å skal klikke hjem mine neste kjøp derifra ! Så dagens første shoppingrunde er straks igang!

Ønsker deg en fin lørdag ! Så kommer jeg straks igjen med nytt inlegg på bloggen om hva jeg har klikket hjem i postkassa!

Likes

Comments

day 4: Et 3 år gammelt bilde av meg

Her har du meg for 3 år siden, mye av meg skjultes bak klær men nå får jeg nesten sjokk kan du si!

I morgen får du se mer om :
day 5: Mobilen min

Likes

Comments

day 3: En sang som får meg til å gråte

Denne sangen, den får frem alt rett å slett tårer å smil alt i ett! Jeg skjønner det bare ikke hvordan den får frem så mye følelser! Men dette er desidert den sangen som faktisk får frem mest tårer av meg akkurat nå!

I morgen får du lese om :
day 4: Et 3 år gammelt bilde av meg

Likes

Comments

Dette fikk jeg av min mann på valentinesday, jeg elsker mannen min så høyt! For meg er ikke valentinesday noe vi egentlig feirer sånn sett, men jeg fikk meg en bukett blomster og 4 hjertesjokolader

En drøm er bare en drøm
til den plutselig blir sann
En berøring er bare en berøring
til følelsen setter hjertet i brann.

Jeg elsker deg

Likes

Comments

day 2: Mine 3 yndlingssanger akkurat nå

Er vell egentlig ingen sanger som slår Ed Sheeran og Andrea Bochelli! Men dette er mine tre favorittsanger for tiden å de som jeg hører mest på akkurat nå!

Likes

Comments

//inneholder direktelinker

Dagens utfordring med første dag av blogglisten min.

Mitt siste innkjøp!

Mitt siste innkjøp var faktisk en haug med perler som jeg begynner å lage smokkelenker å diverse perler til det, men jeg venter på mer tilbehør så jeg kan starte, glemte blandt annet å kjøpe med noe av det viktigste som silikonringer, klyper å tråd så dette kommer i posten om ikke lenge. Nei jeg har IKKE bestilt på ebay, jeg bestilte via denne siden i Danmark her er link! Så nå er det bare å vente på det siste som kommer i posten forhåpentligvis om ikke alt for lenge! Ellers det siste som ble kjøpt i butikk er dette undertøys settet!

Dette er siste innkjøp i fysisk butikk! Å sier jeg fornøyd med dette lekre undertøyssettet til ca 100kr ! Er hvertfall rålekkert på kan du si

I morgen kan du lese mer om :
day 2: Mine 3 yndlingssanger akkurat nå

Likes

Comments

Tenkte jeg skulle hive meg utpå en challenge i bloggverdenen å klare å gjennomføre den! Jeg tenkte å gå ut i en 10days challenge å da har jeg henta litt tips å inspirasjon fra forskjellige blogger rundt omkring hva jeg skal blogge om å hva jeg skal legge ut bilde av.

Her kommer mine 10 dager´s utfordring eller challenge som du vil kanskje kalle det :

♥ day 1: Mitt siste innkjøp
day 2: Mine 3 yndlingssanger akkurat nå
day 3: En sang som får meg til å gråte
day 4: Et 3 år gammelt bilde av meg
day 5: Mobilen min
day 6: Et bilde av meg selv som barn
day 7 Innholdet i vesken min
day 8: Parfymen jeg bruker
day 9 : Nattbordet mitt
day 10 : Favorittproduktet mitt akkurat nå

Så i morgen kommer første del av utfordringen min, å kanskje er det flere som henger seg på ?

Likes

Comments