Den følelsen når du føler at det alltid er noe. Si du plages med to ting, og når den ene tingen begynner å bli litt bedre, så dukker pina det en tredje ting opp..


Som jeg har nevnt tidligere så endte jeg opp med å få gallestein etter fødselen, og som om ikke det var vondt nok så fikk jeg også problemer med ryggen, og den ryggsmerten er til tider uutholdelig!

Jeg begynte å gå til fysioterapeut igjen, samt begynte å trene igjen, og ryggen begynte å føles litt bedre. Jeg hadde ikke lenger vondt hver eneste dag, bare visst jeg hadde hektiske dager med mye stress og bæring.

Når det endelig begynte å roe seg litt, tror ikke du da at et sår på spiserøret skulle dukke opp?! Hvor uheldig går det an å bli? 😔 Det vil si jeg hadde først en time hos en lege der han kikket meg i munnen og mente det var hovne slimhinner. Gikk da videre en måneds tid og det ble bare verre med tiden og jeg da oppsøkte lege igjen, da det begynte å plage meg både natt og dag. Legen tittet ikke ned i halsen på meg engang, tok ingen prøver og ble heller ikke henvist til noe som helst for å faktisk dobbelt sjekke at det var det jeg hadde.

Ut ifra det jeg fortalte så mente han at det var såre slimhinner / sår på spiserøret, og han ville helst unngå å behandle meg med tabletter som skal hjelpe såret å gro, siden jeg ammer og da måtte kuttet ammingen osv, så i stedet for må jeg drikke en SYKT ekkel mikstur for å redusere magesyre opp i spiserøret. Må drikkes både morning og kveld😫 Jeg føler selve "halsen" er blitt litt bedre, men jeg sliter fortsatt med ubehag/ekkel spreng følelse øverst i magen, som legen da mente hang i hop med såret på spiserøret. Men de siste dagene har jeg også begynt å bli en del kvalm. Våkner gjerne opp å er kvalm, kan bli kvalm i løpet av dagen, og i forgårs var jeg kvalm når jeg la meg. Og da begynner jeg jo å lure.. Er det virkelig sår på spiserøret jeg har? Er det miksturen som gjør at jeg blir kvalm? men jeg har ikke reagert på den tidligere. 🤷🏻

Tankene er mange, og kverner rundt i hodet. Og de som har helseangst vet hva det vil si.. Jeg bruker så mye energi på å gå å gruble og bekymre meg, tid jeg heller skulle brukt på å kose og dulle med babyen min, og bare være i ei lykkeboble!

Tiden etter fødsel har blitt alt annet enn hva jeg såg for meg. Jeg skulle kose meg med det lille Nurket mitt, og bare nyyyyte tiden. I stedet for så går jeg rundt med den ene plagen etter den andre og føler jeg ikke strekker 100% til. Jeg vil så gjerne være på topp og være frisk og rask og bare nyte dagene sammen med jenta mi.

Jeg har drømt om dette mammalivet i flere år og endelig skulle jeg få oppleve det og så skjer alt dette. Hvorfor skal jeg være så uheldig? Når skal plagene gi seg?

Er det noen som har/har hatt sår på spiserøret og som kjenner seg igjen eller kan fortelle hvordan det var? Burde jeg spør om å bli henvist til sånn der slange med kamera ned i halsen for å være på den sikre siden eller skal jeg bare stole på at legen har rett?


Liker

Kommentarer

Elikristin
,
eg mener du sku vært inn på sjukehuset og fått den slangen ned i magen, eg har tatt den slangen pga for mykje magesyre. Sjønner du engster det. Sender ein varm klemnouw.com/elikristin
Siljekristin92
,
Ja jeg tror ikke jeg får slappet skikkelig av før jeg vet helt sikkert hva det er! Blir jo ikke noe bedre i magen, så miksturen funker jo tydeligvis ikke da😔

Takk for det❤
nouw.com/siljekristin92
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229