Heisann!


I dag var vi en tur til legen med Olivia, og endelig blir vi henvist til barneavdelingen for å prøve å finne ut hvorfor hun sliter sånn med magen sin. Nå har vi prøvd oss frem med både det ene og det andre uten noe hell, og nå har hun gått så lenge uten forbedringer, så nå var det godt å endelig bli henvist videre til utredning av lille jenta vår! Håper de finner ut av det så hun kan få en lettere hverdag uten alle disse vondtene!

I tillegg har vi fått time til kiropraktor i morgen, som da skal se om hun har noe låsninger eller noe. Vi må bare prøve alt vi kan for å finne ut av dette og hjelpe lille skatten vår.


Ellers i dag har jeg handlet inn litt middager for resten av uken, og inviterte Monica på middag, som også skal overnatte her, noe som er kjempe koselig! Jeg lagde så mye mat at jeg like så godt inviterte bestemor og bror min på middag også, så slipper jeg restene😅

Om litt skal jeg begynne å forberede litt dåpspynt, og så får jeg besøk av Veronica og Beate som skal hjelpe meg litt med det😊 Er greit å få unna allt av forberedelser av pynten nå før helgen, siden helgen blir å bruke på å pynte lokalet og lage både mat og kaker! Så greit å få gjort litt nå så jeg slipper å sitte med alt i helgen.


Liker

Kommentarer

IP: 82.99.3.229