Contains affiliate links

(ANNONSE: Sponset produkt)

Bukse: Ikrush (sponset - klikk på bildene under for å komme direkte til buksen)
Jakke: Missguided
Veske: Gucci

Endelig er det fredag! I dag er planene å dra ut å spise, og ta noen glass vin med Renate. Blir koselig! Mulig vi sjekker ut utelivet her i Trondheim også, mens jeg først er her på besøk. Ellers har jeg på en helt ny bukse i dag. Elsker den. Den er fra Ikrush, og nå får du 25% på hele siden (!) med rabattkoden SILJE25. Sjekk det ut. De har så mye fint.

I går var vi å kikket litt i byen, og jeg kjøpte en så fin burgunder-rød veske. Skal vise dere den senere - er helt forelsket. Vi tok også hull i ørene, dette er noe jeg har hatt lyst til lenge. Jeg hadde to hull fra før, men ønsket meg flere - noe Renate også gjorde. Ble overrasket over hvor lite vondt det var. Så nå er jeg på jakt etter fine øredobber å ha både i øreflippen og oppe i brusken - hit me up om du vet om noen nettsider! Ønsker dere en fin fredags kveld, og håper outfit bildene faller i smak (skal bli flinkere til å poste outfit bilder, om dere ønsker det) 🖤

Flytt bloggen din til Nouw - nå kan du importere den gamle bloggen - Klikk her

Likes

Comments

Ready Yet - Sasha Sloan

Heaven - Julia Michaels

Do You No Wrong - Richie Campbell

Let Me Touch Your Fire - Arizona

I Miss You (feat. Julia Michaels) - Clean Bandit

These Days (feat. Jess Glynne, Macklemore) - Rudimental

Perfect Symphony (Ed Sheehan & Andrea Bocelli)

Get You Good - Roy Woods

Naked - James Arthur

Million Reasons - Lady Gaga

Likes

Comments

Nå har jeg akkurat landet i Trondheim, og sitter på flybussen på vei inn til byen. Flyturen gikk fint, selvom flyet var litt forsinket. Jeg er ikke veldig glad i å fly, spesielt slike små fly.. men jeg overlevde nok en gang! Haha. Nå gleder jeg meg til å komme frem og slappe av hos Renate. 

Tidligere i dag fikset jeg neglene mine, og denne gangen ble det sort. Synes sorte negler er så fint, spesielt med litt gull ringer da i tillegg. Sort og gull er min favoritt-kombo 🖤

Likes

Comments

Jeg har flere venner som studerer, på lik linje som jeg har flere venner som har valgt å ikke studere - og som jobber nå. Ser jeg på vennene mine som ikke studerer som "mindre verdt"? Nei.

Har utallige ganger fått høre at jeg burde studere, for å virkelig komme meg et sted her i livet og får å oppnå noe. Men helt ærlig - jeg har det bra nå. Jeg trives i jobben jeg har, og er ikke det bra nok? Må jeg ha en master/bachelor eller studere for at andre skal se på meg som "bra nok"? Om jeg en dag har lyst til å studere for å bli noe annet vet jeg ikke, men man skal ikke føle seg presset til å studere kun for å studere. Jeg selv vet hvor ulykkelig jeg hadde blitt av å studere noe jeg ikke la hele hjertet mitt i, kun for å please alle andre. Jeg har klart å oppnå mye uten å ha studert etter videregående - og det er jeg stolt over. Mange av disse mulighetene jeg har fått hadde jeg heller ikke klart å fått gjennom studier. Hadde jeg gått tilbake til da jeg var atten år, hadde jeg aldri trodd jeg hadde kommet så langt som jeg har nå i dag. Jeg får jobbe med det jeg elsker, både igjennom Instagram og som negldesigner - og det er jeg utrolig takknemlig for.

Vet at jeg ikke er alene om dette, har også flere venner som har fått høre at hey du er jo bare en barn- og ungdomsarbeider/frisør/vippetekniker/butikkmedarbeider - eller en negldesigner i mitt tilfelle. Men nei, jeg er ikke bare en negldesigner, jeg er en negldesigner + så mye mer - og jeg er meg, uavhengig om jeg har en master/bachelor eller om jeg velger å jobbe på rema1000. Man burde slippe å måtte beklage seg for den jobben man har, og man burde slippe å høre "åja, du er bare en....". Dette har jeg måttet gjøre så mange ganger, og jeg føler meg like elendig hver gang, men nå er det nok. Når begynte dette å ha alt å si? Livet handler om så mye mer enn årslønna di, eller om du studerer eller hva enn du driver med. Så lenge du er glad, har det bra med deg selv, trives med det du driver med, har mat på bordet og er et genuint snillt menneske er vel det godt nok?

Likes

Comments

Contains affiliate links

(ANNONSE: Sponset produkt)

• RED, RED, RED •

Mottok dette fine skjørtet i posten i går, og jeg elsker det. Synes rødt er så fint, spesielt i skinn-lignende (ikke ekte). Skjørtet er fra Motel Rocks, klikk på de to nederste bildene for å komme direkte til det.

I morgen reiser jeg opp til Trondheim for å besøke en venninne. Jeg blir der til mandagen, så det blir koselig med litt tid sammen 🖤 Om noen har noen tips til koselige kafeer, spisesteder osv - send meg en melding eller kommenter under.

Likes

Comments

Contains affiliate links

(ANNONSE: Sponset produkt)

Jeg har vært så heldig å fått testet ut Clinique sin Ultra Moisturize serie i samarbeid med Bangerhead. Vært fast bruker av funktighetskremen før, og har hatt lyst til å teste ut de andre produktene lenge. Nå på vinteren er huden min ekstremt stram og tørr, så en fuktighetsboost er noe jeg trengte. Har merket stor forskjell på huden min. Jeg er ikke lenger tørr når jeg våkner, takket være natt kremen/masken. Og sminken min flaker seg heller ikke, noe som er utrolig deilig. Verste jeg vet er når man har tatt på foundation, pudder og alt begynner å flake og sprekke opp. Her har fuktighetskremen og serumet vært en redder!

(Trykk på bildene for å komme dirkete til produktene)

• FRESH •

Ansikts-sprayen bruker jeg utover dagen, over sminke og under sminke. Føler den fresher meg opp, og gir meg en fin glød - uten å se oljete ut. Dette er produkter som blir med rett inn i min hudpleie-ruitine, og jeg er så glad for å ha fått lov til å teste ut noe som virkelig falt i smak.

Bangerhead har både sminke, hudpleie, hårprodukter osv, og nå kan du få 20% på HELE butikken med min rabattkode "SILJE20". Koden er gyldig til 28. februar. Trykk HER for å komme direkte til Bangerhead sin side, det er fri frakt over 499kr, rask leveringstid og ingen toll. Ønsker dere en fin søndag videre!

Likes

Comments

Til du som tilsynelatende viser at du bryr deg ved å passe på at du alltid får en gode ut av ting. Til du som baksnakker noen, for så å være bestevenner med de i neste sekund. Til du som er det motsatte av ydmyk - og som skal få enhver situasjon om å handle om deg, selvom det går ut over andre. Til du som ikke klarer å unne andre å ha det godt, som aldri kan være glad på andre sine vegne. Du som alltid må være best. Som må trekke andre ned når du selv ikke har det bra, du som alltid må konkurrere med andre. Du kan umulig ha det bra med deg selv - og jeg synes synd på deg.

Når man har kommet opp i tyveårsalderen burde det da være naturlig å anta at man kan samles på jentekvelder uten å måtte baksnakke den éne personen som ikke er til stede. Jeg har hatt et lite håp om at man vokser opp og kan behandle hverandre med respekt, men noen virker det ikke som kommer til å forandre seg. Etterhvert som jeg vokser og blir eldre har jeg kuttet ut en del venninner, ikke for å være vanskelig men for at jeg har innsett at jeg fortjener bedre. Det finnes så mange sjalue jenter der ute som ikke klarer å glede seg over andres fremgang. De kan godt late som, for de er som regel gode skuespillere - men så fort de ikke er i rommet blir de baksnakket. Da hører man ofte den standarde "hun er ikke sååå flink" eller "hun får kun den muligheten fordi..". Kan man ikke klare å glede seg over hva andre får til? Også har man de jentene som "prøver", men som like gjerne kunne latt vær. Kommentarer som "ja, hun er pen, men har du sett.." Men? Må du komme med noe nedlatende etter du har sagt noe hyggelig om en person, slik at du selv ikke skal føle deg noe dårligere?

Så jenter, merker dere til noen av disse faresignalene hos din såkalte "venninne" - dropp hun. Du fortjener bedre. Du fortjener en som kan gi deg gjensidig respekt, en som kan glede seg over lykken til andre og en som ikke må konkurrere og være best. Du fortjener suksess, kjærlighet, eventyr og glede, for du er smart og vakker - og la ingen få ta det fra deg. Venninner skal hjelpe hverandre opp, ikke dra hverandre ned.

Likes

Comments

- Hvor gammel er du om 5 år?
Om 5 år er jeg 26 år gammel.

- Hvem har du vært sammen med minst to timer i dag?
Ingrid, og kjæresten hennes.

- Hvor høy er du?
Jeg er 1,63 cm.

- Hvilken film/serie så du sist?
Jeg har begynt på sesong 1 av Grey´s Anatomy, så dette ser jeg på non-stop nå.

- Hvem ringte du sist?
Kjæresten min.

- Hvem ringte deg sist?
Renate.

- Hva sto det på den siste meldingen du mottok?
«🖤» fra mamma.

- Foretrekker du å ringe eller sende melding?
Ettersom jeg har telefonskrekk så foretrekker jeg å sende meldinger. Svarer sjeldent når noen ringer, med mindre det er noen av mine nærmeste, haha!

- Hva er ditt favorittsted?
Trives best på stranden, i nærheten av havet, og i varmen. Eller i armkroken til min kjære, hihi.

- Hvilket sted foretrekker du minst?
Jeg foretrekker minst små, trange rom. Får helt noia av å tenke på det! Tannlegen kommer på en god andreplass.

- Når så du moren din sist?
I går.

- Hvilken øyenfarge har du?
Jeg har blå øyne.

- Hvilken julesang er din favoritt?
Ah, umulig å velge. Er så mange fine! Men "Snowman" av Sia er høyt opp på listen.

- Er foreldrene dine gift eller skilt?
Foreldrene mine er skilt. Jeg har kun mamma.

- Når våknet du i dag?
I dag våknet jeg kl 09:30.

- Hvor tror du at du befinner deg om 10 år?
Jeg håper jeg er lykkelig og tilfreds med hva jeg driver med, at jeg har opplevd og reist mye. Hvor i verden jeg er har ikke så mye å si. Og jeg håper jeg og kjæresten min fortsatt er sammen.

- Hva skremte deg om natten som barn?
Mørket.

- Hvilket siste YouTubeklipp fikk deg til å le?
Tror det var en kattevideo som dukket opp på Facebook. Over gjennomsnittlig glad i katter!

- Hva er din beste egenskap?
Jeg er snill, ærlig og jordnær.

- Hva er din verste egenskap?
Jeg tar alltid sorgene på forskudd og jeg overtenker alltid.

- Sover du med eller uten klær om natten?
Uten klær.

- Hvor mange puter har du i sengen?
Jeg har 9 puter i sengen.

- Hva er det rareste du har spist?
Har spist både blekksprut og snegler...

- Har du stasjonær eller bærbar data?
Bærbar!

- Foretrekker du sko, sokker eller barføtt?
Jeg foretrekker barføtt på meg selv, og sokker på alle andre. Haha. Helt forbi mot tær.

- Hva hører du på akkurat nå?
"Ready Yet" av Sasha Sloan. Såå fin.

- Hvilken iskrem er din favoritt?
Jeg elsker ananas-isen fra isbilen, eller så er jeg glad i de fleste sorbet-iser, og vaniljeis.

- Hvilken dessert er din favoritt?
Oreo kake, sjokoladefondant eller créme brûlée.

- Hva er den største premien du har vunnet?
50kr på et flakslodd kanskje? Altså ikke mye flaks i spill.

- Liker du kaffe?
Om man kaller en karamell-latte for kaffe - så ja. Kan ikke fordra sort kaffe, haha!

- Hva drikker du helst til frokost?
Juice eller te.

- Hvem var din favorittlærer på vgs?
Mattelæreren min.

- Kan du spille poker?
Nei.

- Hva har du spist i dag?
Jeg ligger fortsatt i sengen, så har ikke spist noe enda.

- Nevn en historisk person som interesserer deg?
Alt under 2. verdenskrig interesserer meg.

- Hvilken radiostasjon var den siste du hørte på?
P3 troor jeg. Hører sjeldent på radioen.

- Vil du ha barn?
Akkurat nå har jeg ikke lyst på barn. Men i fremtiden en eller annen gang? Jeg er usikker, det er så mye jeg vil oppleve før den tid.

- Kan du noen andre språk enn norsk?
Engelsk og litt fransk og spansk. Kan ikke skryte på meg mye fransk/spansk-kunnskaper, men kan litt!

- Sover du på en spesiell side?
Jeg sover helst midt i sengen som en sjøstjerne.

- Foretrekker du havet eller basseng?
Havet - er så fasinerende å se på.

- Hva bruker du helst penger på?
Siden jeg er helt obsessed med måde sminke, klær og vesker er det dette jeg bruker mye av pengene mine på. Og reiser!

- Eier du dyrebare smykker?
Ja.

- Hva er ditt favorittprogram på TV?
Elsker Vampire Diaries. Modern Family, The Kardashians, Hotel Cæsar, Gossip Girl og Grey´s Anatomy går det også mye i.

- Hva skal du gjøre i helgen?
I helgen besøker jeg en venninne i Fredrikstad, neste helg reiser jeg til Trondheim.

- Kan du stå på slalåm?
Har stått på både slalåm og snowboard én gang. Katastrofalt, haha. Aldri igjen!

- Hvordan imponerer man deg?
Det som imponerer meg er mennesker som tør å være seg selv, som er åpne, ærlige, ydmyke, hyggelige og kunnskapsrike. Jeg blir ikke imponert av hvor mye penger og ting mennesker har.

- Hva slags ringelyd har du på mobilen?
Den vanlige iPhone-ringelyden.

- Fortell en ting leserne dine antagelig ikke vet om deg?
Jeg har en kronisk sykdom. Cøliaki.

- Hva har du nærmest deg nå som er rødt?
Neglene mine, haha.

- Er du sosial?
Både og. Jeg er veldig sosial til tider, men trives også veldig godt i mitt eget selvskap. Er det altfor mange ukjente mennesker rundt meg blir jeg fort redd, så prøver som regel å styre unna store folkemengder.

Likes

Comments

Contains affiliate links

(ANNONSE: Sponset produkter)

Klarer ikke helt å sette ord på den følelsen jeg sitter med. Er jeg lei meg? Jeg har vel egentlig ikke noe å være lei meg over. Ting er bra for tiden - kanskje for bra? Mulig jeg bare venter på en nedtur. Disse følelsene og tankene sliter meg helt ut om dagene. Jeg må bare puste ut og slutte å overanalysere alt. Pust.

Over til noe annet - jeg mottok denne buksen for en ukes tid siden, og jeg er fornøyd. Jeg har ikke så mye rumpe å skryte av men i disse buksene kan til og med jeg få rumpe, haha! De har mange forskjellige farger å velge mellom, og ulike modeller. Sjekk ut siden deres HER. For å komme direkte til buksen jeg har på meg, så trykk på ett av bildene. Jeg har buksen min i XS.

Etter jeg tok av vippeextensionet mitt har vippene mine blitt relativt korte, og jeg har få vipper igjen. Jeg fikk tilsendt et vippeserum i dag, som jeg gleder meg til å teste ut. iGlow har jeg testet ut før, og den gav meg utrolige resultater, men nå har jeg begynt å reagere på det. Øynene er røde og hovne, så det skal bli bra å få prøvd ut dette nye! Forhåpentligvis tåler jeg dette bedre. Serumet heter Komorebi Eyelash Serum og fåes kjøpt her. Det koster nå kun 199kr (før 499kr). Skal oppdatere dere på serumet 🖤


Likes

Comments

Etter 1 og et halvt år som eier av Chique Clinique har jeg bestemt meg for å begynne i en ny salong. Salongen jeg begynner å jobbe i heter Beauty Medical Care og ligger i Tønsberg. Jeg gleder meg så til å være en del av en gjeng, få nye oppgaver og utvikle meg. Å drive et enkeltmannsforetak og å drive for seg selv har gitt meg masse, men nå er jeg klar for noe nytt - og det skal bli så godt.

Til nå har jeg kun jobbet med negler, men jeg skal også prøve meg på blant annet vippe-extensions etterhvert. Gleder meg så mye til dette! Følg med på min reise gjennom instagrammen min NAILSBYSILJEK.Håper på å se både kjente og nye fjes i salongen. Nå har vi et supert tilbud - kun 700 kr for nytt sett med negler (ved booking av time før 31. mars).

Likes

Comments

Categories
  • Blogkeen
  • Nouw