Vurdering av produkter!

Jeg har lovet i to dager nå å legge ut vurderingen.
Bloggen klikka i går så fikk ikke til å legge ut i går selv om jeg hadde skrevet det. Men, som sagt har jeg fått en sponsorpakke fra cosmopharma og den pakken ble jeg utrolig glad for! Elsket produktene, og har brukt dem en del for å si det sånn! Her er hvertfall en mer detaljert vurdering av dem!

Dip liner i sølv:
Denne likte jeg, og den var veldig lett å påføre samtidig som den så veldig fin ut! Den er til å annbefale!
Dip lineren koster 199 ,- og kan kjøpes HER
Mineral øyenskygge:
Den ser kanskje litt rar ut i fragen, men den var faktisk ganske fin på. For ikke å glemme at den er minneralsminke, noe som ikke skader huden mens du har den på!
Øyenskyggen koster 239,- og du kan få kjøpt den HER
Eye liner:
Svart eyeliner, som er en av de bedre som jeg har prøvd. Den er lett å påføre, og søler ikke som noen penn eyelinere kan gjøre.
Eye lineren 129,- og kan kjøper HER
Solkrem og deodorant:
Dette er en av mine favoritter, og de som jeg har brukt mest av alle produktene. Deodoranten bruker jeg hver dag og den er skikkelig god, og lukter godt! Solkremen lukter også veldig godt, og er lett å smøre på, trenger ikke så mye for å få det på et større ommråde, og det er bra!
Solkremen koster 239,- og du kan kjøpe den HER
Deodoranten koster 109,- og du kan kjøpe den HER
Pudder:
Pudderet er lett å påføre, om man ikke bruker den børsten som er med. Jeg trodde først det va rouge, med tanke på den lille børsten som følgte med, men det står at det er pudder, så da er det vel det. Uansett når jeg bruker en av de store runde sminkekostene mine, så er den skikkelig god!

Bedre sent enn aldri, men nå er den lagt ut! Håper dere ble fornøyde, og vil prøve dem, så dere kjøpe noe. De er til å annbefale på det sterkeste!

Liker

Kommentarer

  • Facebook
  • Instagram
  • Nouw
  • Snapchat