Ull er gull hele året

Contains affiliate links

Er det noe jeg har merket etter at Nora Helen ble født så er det at jeg virkelig undervurderte ull før. Ull regulerer temperaturen hennes perfekt og hun svetter ikke slik som hun gjør om hun har på seg andre stoffer. Det er så godt å tenke på at hun holdet seg helt passe varm gjennom både dag og natt når hun har på seg ull.

Det er helt klart at ull er favoritten her hjemme nå som det begynner å bli så kjølig ute! Vi har somregel tynn ull under kjoler og tynne sparkebukser ellers så har vi bare ull på. Det er jo så mye fint ull der ute at man trenger jo nesten ikke å bruke noe annet! Mange deilige sparkedresser og bodyer i alle farger og mønster.


​Vi har sagt til de fleste i familien at vi ønsker oss ull til jul. Det er ikke til å putte under en stol at ull er DYRT. Ull er ikke noe man kan hamstre i store mengder om man vil ha pent ull. Derfor er det lurt å ønske seg slik til jul og bursdager.

Ullet vi har ønsket oss er gjerne ull som vi kan bruke til hverdags som ulldresser som brukes under ytterklær og til kjøring fra Lillelam og Nøstebarn, sparkebukser fra Lillelam, Joha, Nøstebarn, Name it og diverse andre fine heldresser og bodyer i ull.

Det er så mye fint at det er vanskelig å bestemme seg for hva man vil ha! Ja takk begge deler sier jeg bare!

Liker

Kommentarer

Marianne M,
Vi har faktisk ikke kjøpt inn så mye ull, rett og slett fordi vi vil se an først om bebis tåler det eller ikke. Både meg og mannen var veldig ømfintlig mot det som små, så vi tenker å prøve oss frem før vi handler inn veldig masse. Jeg tok likevel tipset du ga meg og kjøpte noen ull-strømpebukser fra nameit her om dagen 😃
mariannelm.blogg.no/
Siljeheelens
Siljeheelens,
Hihi ja det var lurt 😃 kan starte med dem åsså se om hun tåler det 😃 er nok lurt å se det litt ann da ja! Men det er så mye bra nå fortiden med både bomullsblandinger og silkeblandinger med ull at om bebis ikke tåler rent ull kan det være at det får med en slik blanding 😃👍🏻
nouw.com/siljeheelens
  • Facebook
  • Instagram
  • Nouw
  • Snapchat