Store endringer siden sist!


God dag alle sammen <3


Nok en gang er det lenge siden sist! Det har skjedd mye siden jeg sist blogget i mars! Vi har solgt leiligheten, flyttet til andre siden av landet til Rogaland og kjøpt oss nytt hus som står klart senest i mai neste år. Ja, du leste riktig, mai NESTE år..

Vi har kjøpt oss et helt nytt hus som enda ikke er bygget. Slikt tar tid, og har tatt noe lenger tid enn vi trodde i startfasen. Uansett så gleder vi oss veldig til mnd fremover hvor vi skal følge byggingen av huset og planlegge hvordan vi vil ha det inni! Kjøkkenet er allerede ferdig tegnet og baderomsmøbler er ferdig tegnet! Det er spennende å snakke om hva vi vil ha, hvilke farger vi vil ha på vegger og hvilke møbler vi ønsker oss.Det blir med andre ord et spennende år vi har i vente. I mellomtiden skal vi bo hos min mor og stefar som har vært så snille å la oss bo hos dem mens vi venter og sparer penger til det nye huset. Vi har hele den øverste etasjen hos dem for oss selv, så på en måte har vi vår egen "leilighet" hvor vi har en stue, bad og rom til oss og et rom til snuppa vår. Vi flyttet inn i starten av juni så vi har allerede bodd der en stund.

For øyeblikket er vi på ferie i Spania, hvor vi skal være i 2 uker til <3 Vi har allerede vært i 1 uke så vi er heldige som har muligheten til å være her så lenge. Vi låner nemlig huset til mine besteforeldre mens vi er her.

Nå skal vi dusje alle sammen for så å ta en liten kjøretur en eller annen plass. Jeg håper dere har en kjempefin dag alle sammen <3 Vi snakkes!

Liker

Kommentarer

maylisee
maylisee,
Åh så fantastisk 😊 Blir kjempe spennende! Nyt tkden i Spania 🦋☀️
nouw.com/maylisee
  • Facebook
  • Instagram
  • Nouw
  • Snapchat