Stavanger i morgen!

God kveld i stuen. Håper alle har hatt en kjempefin dag? Selv har jeg hatt en bra dag. Vi har vært og trent en kjempe bra økt i dag! Der slo jeg personlig rekord på mølla. Eller, ikke helt. Jeg kunne jogge mer for et år siden men, etter at jeg begynte å trene igjen så har jeg nå slått en rekord. Tommel opp for meg og kan si meg fornøyd med det.

Men, som dere ser i overskriften så reiser jeg hjem til Stavanger i morgen kveld. Det blir så herlig. Litt fordi jeg slipper å tenke på daglige rutiner som matlaging, rydding, vasking av klær, osv. Eller, kanksje litt men, på langt nær like mye som når jeg er hjemme i Oslo. Thomas skal ikke være med i morgen men, kjører nedover landfredag. Det er lenge til det! Kommer til å savne han..... Men, det er jo litt godt å kjenne på savn også noen ganger! Jeg skal faktisk være i Stavanger i 2 uker så det gleder jeg meg til. Slipper jeg å ha så dårlig tid til alt jeg skal gjøre!

Nå er det vel snart sengetid før det blir matte klokken 8 i morgen tidlig. Siste timen jeg skal i før jeg tar meg en påskeferie! Håper alle sammen sover godt og drømmer søtt i natt. Vi snakkes mer i morgen.

Liker

Kommentarer

  • Facebook
  • Instagram
  • Nouw
  • Snapchat