Smilet går nesten rundt

Vi er hjemme igjen i kalde Norge etter 3 fine uker i Spania. Litt trist, men også godt å være hjemme. Samtidig kunne vi fint vært mye lenger. Været her hjemme er ikke akkurat til å skryte av og det har vært overskyet hele dagen. Hva kan man si, norsk sommer på sitt beste?

Vi gikk ihvertfall ut en tur for å få litt frisk luft og Nora Helen koste seg på lekseplassen. Hun elsker å huske og vil nesten ikke ut av den igjen. Hun kunne sikkert sittet der i mange timer om hun ikke til slutt ble så trøtt at hun nesten sovnet. Det er så gøy å se når hun koser seg. Den jenta viser det med hele kroppen og smilet går nesten rundt hodet. Gode snille jenta vår <>

Etterhvert skal vi hjem igjen til Østlandet siden Thomas begynner igjen på jobb på mandag. Blir rart å være alene igjen på dagtid nå siden vi er vant med å ha han sammen med oss hele dagene! Slik er hverdagen og snart er det studiestart(Vell ikke før i august da..) da blir det brått mer travelt! Er bare å nyte sommeren før hverdagen kommer for min del også etter ett år med permisjon!

Håper dere har en fin kveld alle sammen. Vi snakkes <>

Liker

Kommentarer

  • Facebook
  • Instagram
  • Nouw
  • Snapchat