Rabattkode til deg!

- Innlegg i samarbeid med Caseapp.no


Da kan jeg endelig fortelle dere om noe spennende! Jeg har vært så heldig å bli sponset med ett iPhonedeksel og et mac Skin fra Caseapp og de ar bare såå pene. Jeg valgte å designe mitt eget design på dekselet til iPhonen og da tok jeg et bilde av den lille jenta vår <>

Jeg er veldig fornøyd med kvaliteten på dekselet og kvaliteten som er på bildet. Det er ikke alltid at bildet bevarer den kvaliteten som er opprinnelig, men det føler jeg at den har gjort her! Har brukt det en liten stund nå for å teste og jeg liker det veldig godt!
<

På macen valgte jeg et skin som har marmor design og det var bare rålekkert! Føler nesten jeg har fått en ny mac nå og den er bare så fin! Det sitter godt på og var enkelt å få på. Designet ligger allerede inne på nettsidene deres som en av de ferdig designede skinnene som man kan velge! Det samme kan man også gjøre med deksel til tlf om man ikke ønsker å bruke egne bilder.
Caseapp har deksler til de fleste Samsung og iPhone telefonene og skinns til blant annet iPhone, Mac, iPad og Samsung tlf! Du kan velge egne design eller ferdige motiver alt etter ønske. Jeg er også så heldig at jeg får dele ut en rabattkode til dere her i dag! Den gir dere hele 20% på hva dere måtte ønske å kjøpe! Dette synes jeg er veldig gøy og det håper jeg dere også gjør.

Koden er: SILJEH20 <>


Ellers håper jeg dere har en fin kveld videre. Vi snakkes <>


Dere kan også følge oss på <>


Snapchat: siljehelens


#mammablogg #mamma #blogg #mammalivet #familie #familieogbarn #momscollective #foto #photo #caseapp #spons #reklame #sponset

Liker

Kommentarer

  • Facebook
  • Instagram
  • Nouw
  • Snapchat