Nyter late dager på Rhodos

God dag alle sammen. Nå er det en stund siden jeg skrev noe her inne og mye har skjedd. Vi befinner oss nå på nydelige og varme Rhodos. I dag er det så varmt at du kjenner det steiker gjennom parasollen. Bassenget er godt brukt i dag og vært en stor livredder i denne intense varmen! Nettet her har vært veldig ustabilt siden vi kom, så vi har nesten ikke hatt noe kontakt med omverden den siste uka, det viser bare hvor avhengig vi er av internett nå til dags.

Egentlig skulle jeg vært på skolen nå. Skoleåret har nemlig startet, men jeg tok meg en litt lenger ferie i år. Skal innrømme at det er temmelig herlig å ligge her på solsenga å tenke på at de hjemme har begynt på jobb og skole etter den flotte sommeren vi har hatt! Det er noen av fordelene ved å gå på universitetet. Samtidig så vet jeg at jeg har en del å gjøre når jeg kommer hjem, så dagene her frem til neste lørdag skal nytes til det fulle!

I kveld blir det mest sannsynlig inn til Rhodos by for å titte litt rundt. Men om det er like varmt i kveld som det er nå så får vi se om det ikke blir i morgen kveld vi tar en tur. Uff å uff for et luksusproblem tenker jeg. Men sånn er det når man har ferie.

Håper alle hjemme har det fint og får en fin helg. Vi snakkes mer senere alle sammen!

Liker

Kommentarer

  • Facebook
  • Instagram
  • Nouw
  • Snapchat