Mine serie tips

Egentid er noe som jeg egentlig ikke kan klage på at jeg ikke får om dagene. Nora Helen har startet å sove til mer faste tider og jeg vet ca når hun må sove igjen etter at hun har våknet, spist og lekt litt. Men når hun sover så er det jo også andre ting som skal gjøres. Så tid til å se på serier er jo mindre enn før så når jeg først gjør det så nyyyter jeg tiden jeg har sammen med menneskene som spiller!

Tenkte å vise dere noen av de seriene som jeg følger med på så kanskje dere får noen tips til hva dere kan se en dag dere kjeder dere!

Akkurat nå er det disse seriene jeg ser mest på. Scandal er jeg avhengig av og jeg er egentlig glad for at jeg har kommet så langt at jeg bare kan se en episode i uken siden det kommer bare en i uken! Hadde jeg hatt flere sessonger så hadde det ikkeblitt gjort mye her i huset tror jeg!

Orphan Black har vi sett alt som er å se av og venter spent på at neste sesong skal komme ut!! Vet ikke helt når og det irriterer meg for den serien har vi bare blitt helt hekta på begge to her i heimen! "Sestrassss"​​

Egentlig så trenger jeg noen nye serietips om serier som gjerne er drama eller action. Det er litt kjedelig i lengden og bare se på de samme så litt variasjon hadde ikke skadet. SÅ om du har noen serier som du liker godt så gjerne kom med dem!!

Liker

Kommentarer

anitafossberg
anitafossberg,
Jeg elsker Orphan Black! Såå spennende 😊
nouw.com/anitafossberg
Siljeheelens
Siljeheelens,
Ja ikke sant! Gleder meg sånn til sesong 3 kommer!🙊
nouw.com/siljeheelens
decent
decent,
^ Sesong 3 av Orphan Black e jo ute! Glede meg ihel til sesong 4 😊
nouw.com/decent
Siljeheelens
Siljeheelens,
Hehe jeg mente sesong 4 🙊
nouw.com/siljeheelens
saranova
saranova,
Tack för tipsen!
nouw.com/saranova
Siljeheelens
Siljeheelens,
Bare hyggelig 😊
nouw.com/siljeheelens
  • Facebook
  • Instagram
  • Nouw
  • Snapchat