Michael Kors

Tenkte å skrive litt om overskrifter og bilder. Samt hvor mye det har å si for førsteintrykk og lysten til å lese videre. Det er rart hvor mye en overskrift har å si for et innlegg. I går postet jeg et innlegg om den nye veska mi og hadde en overskrift som var "New in - Michael Kors". Jeg bloggshota det og fikk hele 120 nye lesere for det ENE innlegget. Det viser tydelig at Michael Kors er et attraktivt navn på et innlegg og mange vil med bare det navne klikke seg innpå for å se hva som står eller hva det er bilde av.

Hvor mange av dere klikket dere inn på dette innlegget på grunn av overskrift og bilde?
Man kan godt si at man blir veldig påvirket av gode overskrifter og ikke minst gode bilder. For å ha et bra innlegg må man legge mer tid ned i det en man ofte gjør. Jeg har en tendens til å bare slenge ut et bilde og en tekst og egentlig ikke legge noe tanke i det. Bloggen kan fort bli veldig upersonlig og kjedelig slik.

Så, overskrift og bilder har mye å si for om man trekker lesere på førsteinntrykk. Ha en bra overskrift og bra bilder og mye vil gjøre seg selv. Sammen med en bra og interessant tekst vil bloggen din bli en ordentlig hitt! Lykke til!
- Har du tenkt over det noen gang?

Liker

Kommentarer

  • Facebook
  • Instagram
  • Nouw
  • Snapchat