Jeg så min sjanse!

Contains affiliate links


Jeg har såå lenge hatt lyst til å kjøpe en Mini A Ture jakke til snuppa, men som dere kanskje vet så er de helt forferdelig dyre som vinterjakker.. Altså, jeg betaler ikke 1500kr +/- for en jakke som hun kan bruke maks 4 mnd.... Det synes jeg faktisk er litt bortkastet bare fordi det er en pen og populær jakke. Kanskje når hun blir eldre og kan ha den lenger, men ikke nå.

MEN nå som vår og høst jakkene har kommet så er ikke prisen fullt så stiv.. Den er fortsatt ikke billig, men jeg tittet litt rundt og om man skulle ha en litt ordentlig jakke som var vindtett og tålte noe regn så lå prisene temmelig høyt om det så var hos H&M som vi har kjøpt hos før. Så daaa så jeg min sjanse til å kjøpe en Mini A Ture vår jakke til snuppa <3 Jeg har riktig nok kjøpt i str 98 slik at jeg vet hun kan bruke den utover høsten også! Haha, hun blir 2 i august liksom.. Har et lite håp om at den kanskje passer til neste vår også, men vi får se for hun er så sykt lang av seg!


Jeg bestilte også en termojakke fra Wheat! Den var på tilbud så da klarte jeg ikke å dy meg... Så da ble det litt nytt på snuppa også! Er vell nesten bare hun som får klær for tiden. Thomas og jeg kjøper nesten ingenting av klær akkurat nå så da faller det på henne! Haha.

Jeg håper dere har en kjempefin dag videre alle sammen <3 Vi snakkes!


Følg oss gjerne på

Snapchat: siljehelens
Facebook
Instagram


Liker

Kommentarer

maylisee
maylisee,
Nydelige farger 😍
nouw.com/maylisee
  • Facebook
  • Instagram
  • Nouw
  • Snapchat