Ikke bare fest & Café besøk!

Snuppa sover og mamma har tid til å gjøre litt skole og blogg arbeid! Akkurat i dag har det blitt mer blogg og Instagram enn det har blitt skole, men slik er det noen dager! Jeg er litt små tung i hodet i dag og da er det ikke alltid like gøy å sitte å lese pensum. Heldigvis skal jeg skrive litt i stede for å bare lese så det er litt lettere!

Jeg er veldig glad for at jeg har muligheten til å være hjemme med Nora Helen ett år til, men jeg skal ærlig si at jeg gleder meg til å bli ferdig med skolen! Selv om vi er hjemme så har jeg hele tiden press om å lese og forberede meg til eksamen, noe som kan være veldig stressende til tider! Man føler hele tiden at man ikke strekker til og den følelsen gleder jeg meg til ikke er der mer på samme måten. Studentlivet er ikke bare fest og Café besøk dere!

Ellers så må dere følge med inne på Momscollective, for snart kommer det ut noe veldig spennende! Håper dere vil ta en tur inn og se litt på hva de andre mødrene legger ut og gjerne like siden vår på facebook som dere kan finne HER.

Håper dere har en kjempefin dag alle sammen <3 vi="">


Dere kan også følge oss på <>
Snapchat: siljehelens
Facebook
Instagram#mammablogg #mamma #blogg #mammalivet #familie #familieogbarn #momscollective #foto #photo #instagram #bloggmagasin

Liker

Kommentarer

  • Facebook
  • Instagram
  • Nouw
  • Snapchat