Gratulerer med dagen kjæresten min!

I dag har verdens beste kjæreste bursdag og blir hele 26 år! Så gammel at ungdomsbiletten på SAS ikke lenger kan benyttes. Noen som igrunnen er litt surt tror jeg. Hehe, men nå er han ett år eldre og det har skjedd mye på dette året og om bare noen få dager overtar vi vår første leilighet! Wuhuu, begynner å bli voksen gutt nå.

Av meg og pappa har han fått en splitter ny koffert som skal innvies om bare litt over 2 uker når vi skal til Rhodos! Gutten var temmelig fornøyd da han fikk vite at vi skulle plukke ut en helt ny koffert til han. Til nå har han bare lånt en liten koffert av moren. Man kan vel si at det var begrenset med plass i den, men nå har han nok av plass og kan pakke med seg det han vil til neste ferietur. Heldig som jeg var fikk også jeg ny koffert(som jeg selv måtte betale....ikke alle som er heldige å ha bursdag i dag) så vi sitter her klare til avgang begge to.

Men jeg må bare få si GRATULERER MED DAGEN THOMAS, jeg er kjempe glad i deg og håper du er fornøyd med både gave og dagen! ?

Liker

Kommentarer

  • Facebook
  • Instagram
  • Nouw
  • Snapchat