God morgen!

God morgen alle sammen! Nå har dagen min allerede vært i gang i over 2 timer. Snuppa vår bestemte seg for å stå opp klokken halv 7 i dag hun. Noe tidlig for trøtte mamma øyne, men med et stort smil fra snuppa så var det mye lettere!

Hun har startet å våkne ganske regelmessig klokken 7 og vi har derfor bestemt at vi tar en dag hver i helgene hvor vi står opp med henne slik at vi kan få sove litt lenger en dag. Det er litt rart å si det, men dette er første gang vi har trengt å gjøre det slik siden hun ble født. På de snart 7 mnd hun har vært hos oss så har vi ikke hatt en eneste våkennatt. Da tenker jeg på en natt hvor vi har vært våkne hele natten. Det er virkelig ikke vanlig og jeg nyter det så lenge jeg bare kan!

Nå som tennene begynner å komme merker vi at hun er litt mer urolig enn ellers. Hun kan våkne noen flere ganger på natta for å få smokken og kan være noe mer kosete enn ellers. Sistnevnte er egentlig bare koselig, for hun er egentlig ikke en som skal kose hele tiden. Hun elsker å ligge på gulvet. Hun følger med på hva vi gjør, samt leke med lekene sine. Hun beveger seg mye mer rundt nå og det er så gøy å se! Hun er en stor baby så det må virkelig ikke være bare bare å bevege seg i sirkler eller bakover!

Mens resten av familien i huset sover skal mor enten rydde kjøkkenet( ....... ) eller se en serie. Dere kan vel tro hva som er mest fristende? Håper dere får en kjempefin dag alle sammen! Vi snakkes <3

  • Familie

Liker

Kommentarer

  • Facebook
  • Instagram
  • Nouw
  • Snapchat