God kveld i stuen

Nok en dag er snart omme og det er ikke lenge til leggetid. Kroppen er sliten selv om jeg ikke har gjort en ting i dag. Nå er det bare en uke til vi reiser og på denne tiden neste onsdag går nok flyet inn for landing i Malaga. Jeg gleder meg sånn og det skal bli så deilig med ferie! Kameraet skal så klart bli med så håper på fine bilder fra turen.

De siste dagene har gått til å slappe av. På mandag var jeg også en tur inne i Oslo og møtte en veninne av meg som jeg ikke hadde sett på så alt for lenge! Dårlig siden vi bor så nær hverandre. Men, vi satt oss ihvertfall på en café og ble sittende der i nesten 4 timer. Veldig koselig! Kan ikke bli lenge til nesten gang.

Sommeren i Oslo har ikke skuffet til nå ihvertfall. Strålende sol siden jeg fikk sommerferie og varmegrader som står på linje med sydlige land! Fantastisk vær så her kan man ikke klage. Men, har hørt rykter om at det kan endre seg de neste dagene desverre.. Krysser fingrene for at det ikke skjer.

Nå skal vi bare se litt CSI før senga kaller tror jeg! Er skikkelig sliten så da er det godt å få lagt seg. Håper alle har hatt en fin dag. Vi snakkes mer senere!

Liker

Kommentarer

  • Facebook
  • Instagram
  • Nouw
  • Snapchat