Filmtips atter en gang!

Nå har jeg akkurat sett ferdig Twilight New moon!
Har jo sett den før, men måtte bare se den igjen, vil si at den er temmelig bra, så skal ikke klage. Blir irritert på dem som ikke har sett filmene men allikevel "hater" dem på det sterkeste. Det er noe av det største tullet jeg noen gang har hørt. Filmene er bra laget, og de har en for fortelling. Noen gutter kommer å sier at det er for unaturlig, hva er ikke Ringenes herre da? og Star Wars osv som de er så utroolig keen på? Ler litt når jeg tenker på det, men men.
Men har tenk mye i det siste på hvor fort ting kan endre seg, fra å være bra til å bli jævlig. Ikke at det har skjedd med meg for øyeblikket, men tenk da. Ene dagen er alt fint, mens andre dagen kan du ligge døden nær! En kompis av Simen opplevde nettopp dette, bare at det var moren som havnet på sykehuset. Det er helt sykt. Men du skal vite at jeg er her Simen, og du kan snakke med meg om det er noe, ikke glem det. Vet hvordan det er, på en måte, med pappa og alt det. Så ikke vær redd for å rope ut om det er noe. Du har hjulpet meg med mye!
Men tilbake til et litt kjekkere tema. Jeg trenger nye filmtips. Er drit lei de gamle filmene, så nå trenger jeg nye! Så sett i gang med å ramse opp godt filmer i alle sjangere! Si meg din yndlingsfilm? Snakkes!
Måtte bare legge ut dette bilde som Guro redigerte i dag. Fy som jeg lo når jeg så det! Er Guro til venstre og Janette til høyre. Uff at det går ann sier jeg bare!

Liker

Kommentarer

  • Facebook
  • Instagram
  • Nouw
  • Snapchat