Er det mulig?!

Da hadde jeg trent og skal nå hoppe i dusjen før jeg legger meg i senga!
Skal lese mer på prøven før jeg legger meg så da er det best å komme seg i seng så fort som mulig. kommer sikkert til å sovne før jeg får lest halvveis. Men det får bare være. Får heller stå opp litt tidligere i morgen da!

Men først må jeg bare si noe! Når jeg var å trente nå, så gikk jeg på tredemøllen. I det jeg går på, så kommer det en mann som er litt kraftig og sikkert oppi 40-50 årene om ikke mer. Ihvertfall, jeg tenkte at jeg skulle måle meg med han så jeg satte i gang. Tok den på 10% stigning og 5,0 i speed. Joda dette skulle jeg klare, for han skulle jo ikke gå lengre enn meg! Neida etter 15 min tenkte jeg, nå må han vel gi seg snart?! Svetten rant, ekkelt men sant, jeg har dårlig kondisjon for ikke trent på nesten 2 år uten om gym timene. Etter 17 minutter tenkte jeg, Hva faen er det med deg? Hvordan kan du ha så god kondis? For da begynte han jammen meg å jogge også. Herregud så dårlig form jeg er i. Etter 23 minutter og en puls på sikkert 200 så gikk jeg av og inn i garderoben og kasta i meg vann. Hadde nemlig glemt flaska mi hjemme.... Smart. Jeg ringte mamma og sa hun skulle komme å hente meg. Jeg går ut, står å venter. Snur meg rundt og tror du ikke mannen fortsatt går på den fordømte tredemølla som om det ikke var noen problem? Sikker på han gikk i 45 minutter ihvertfall.. Så nå dere. Jeg har som mål å slå han en gang! Og det skal jeg klare!

Den magen den skal bli trent og til sommeren skal jeg jogge ute i solen! Skal ikke gi meg før jeg klarer det. Og da skal jeg jogge i minst 20 minutter!

Nå er jeg sliten. God natt!

Liker

Kommentarer

  • Facebook
  • Instagram
  • Nouw
  • Snapchat