En stor seier

Det er fradag og fredag betyr HELG! Jeg har jo "fri" hver dag mens jeg er i permisjon, men helg betyr at Thomas også er hjemme! Det er deilig å være to også selv om jeg klarer meg veldig bra alene med snuppa vår ?

Ammingen har tatt seg mye opp nå og vi har ikke måttet bruke erstattning på 3 dager! Det er en stor seier i seg selv ? Så deilig å vite at produksjonen min faktisk kan økes og nå krysser jeg fingrene for at den øker enda mer. Målet er at hun skal kunne spise seg god og mett fra en pupp om gangen ?

Nå slapper snuppa litt av i vippestolen sin som jeg har bygget opp slik at hun ligger så og si rett i den og ikke i sitteposisjon. Vet at små babyer ikke skal sove i den for lenge så snart må hun over i lekegrinden sin eller inn på soverommet! Tror nok hun liker vippestolen ganske godt også siden den vugger når hun sparker med beina. Håper den blir mye brukt fremover og at hun roer seg godt i den.

Hun har lenge smilt en del og det er så gøy! De sier jo at det tar litt tid før de begynner å smile, men jeg føler hun smilte allerede fra hun var rundt 1 uke gammel. Hehe, alle de nye tingene som skjer i ukene og månedene fremover er såå spennende! Gleder meg sånn til å se hvordan hun utvikler seg ?


#mammablogg #mamma #blogg #hverdag #familie #barn

Liker

Kommentarer

  • Facebook
  • Instagram
  • Nouw
  • Snapchat