En kald kald høstdag!

God morgen alle sammen! I dag var det ordentlig kaldt her i Oslo! På tlf min sto det at det bare var 3 grader og det kan godt stemme. Det var kommet frost på vinduet på bilen og kulden trakk rett igjennom jakken min! På tide å finne seg en varmere jakke for vinteren tror jeg, denne holdt ihvertfall ikke på varmen! Kjøpe inn både jakke og gode skjerf for tiden fremover for ser ikke ut som om det kommer til å bli varmere med det første.

Jeg savner sol og varme. Men samtidig er jeg litt klar for vinteren og ikke minst jul. Jeg ELSKER jul og får en sånn herlig følelse når jeg hører julemusikk, ser julepynten i vinduene og går rundt og kjøper julegaver. Julen er definitivt den beste høytiden for min del.
Men jeg må slutte å drømme om det nå. Må heller konsentrere meg om lesingen min nå.. Ikke mortivert i dag kjenner jeg. I morgen reiser jeg hjem til Stavanger og skal være der over en uke. Det blir veldig godt! Gleder meg kjempe mye, samtidig som gleder meg til å jobbe i barnehagen igjen, savner de små trollene mine.

Ha en fin dag alle sammen! Vi snakkes senere.
- Har du planer for dagen?

Liker

Kommentarer

  • Facebook
  • Instagram
  • Nouw
  • Snapchat