En herlig julaften

Julen er over og nå står romjulen for tur. Vi har hatt en kjempekoselig jul og flere koselige dager er i vente. I dag skal vi ha ribbe og besøke oldeforeldrene til Nora Helen. I morgen blir det også besøk hos de andre oldeforeldrene til snuppa sammen med resten av familien. Hun er så heldig som har så mange som er glad i henne <3

Nora Helen fikk møte nissen for første gang og det var tydeligvis bare morsomt. Nå var det bestemor som var nisse og stemmen var jo kjent så det gjorde nok at det ikke var så skummelt.

Vi fikk masse fint alle sammen og jeg har fått meg nytt objektiv til Olympus kameraet mitt så nå blir det lettere å ta bra bilder over alt! 25mm 1.8! Er såå fornøyd!! Thomas fikk iPad av meg og er ganske så fornøyd vil jeg tro. Han hadde ingen aning om hva det kunne være og ble sjokkert da han endelig så hva det var. Han presterte å ødelegge den han hadde da han skulle prøve å bytte batteri på den. Så da ville han ha en ny etterhvert uansett! Men så fikk han den til jul og det var nok ikke så dumt det heller!

Nora Helen har også fått masse pent blandt anner fra LilleLam, leker og masse andre pene klær! Vi gleder oss SÅ til å få brukt alt sammen!

Håper dere har noen fine dager alle sammen. Vi snakkes!<3

Liker

Kommentarer

maylisee
maylisee,
Så koselig ❤️
nouw.com/maylisee
Siljeheelens
Siljeheelens,
mariannelm
mariannelm,
Åå, så koselige bilder! 😃
nouw.com/mariannelm
Siljeheelens
Siljeheelens,
Hihi takk 😍
nouw.com/siljeheelens
Mayleen
Mayleen,
Så koselig!😊 Vår familie glemte å ordne nisse til barna... 😅
Ønsker dere en fin romjul♡
nouw.com/mayleen
Siljeheelens
Siljeheelens,
Da tar dere det igjen til neste år 😊😊
nouw.com/siljeheelens
  • Facebook
  • Instagram
  • Nouw
  • Snapchat