En hektisk start på helgen..


God fredag alle sammen! <3


I dag startet dagen noe hektisk.. Hunden vår hadde klart å dra ut kloen sin i går og bare nerven sto igjen! Dyrlegen var ikke oppe da vi oppdaget det på kvelden, så vi renset det godt og tok på bandasje og potesokk for natten. Hun så egentlig ikke ut til å plages med det utenom når hun hadde på potesokken, så vi håpte at det skulle gå bra med henne.

Når jeg skulle rense og bytte på henne på morgenen i dag så hadde det kommet væske og slim! Da jeg så det begynte hjertet mitt å gå så fort! Jeg ringte straks til dyrlegen og fikk beskjed om å komme inn med en gang. De var redd for at det hadde kommet betennelse og infeksjon så det var bare å komme seg ut døren med det samme.. Uff, jeg ble så redd for den stakkars lille hunden vår! Så jeg kledde på barn og hund og hoppet ut i bilen!


Til min store lettelse så var det ikke infisert! Det var bare helt normal væske som hadde kommet og det så veldig fint ut etter forholdene! Jeg ble så letta over at det ikke var kommet infeksjon. Vi fikk med noe medisin til henne så nå håper vi at det blir bedre over helgen <3 Kaisa haaaater jo dyrlegen, så hun fikk en leke som belønning etter besøket! Haha, den er nå snart helt totalt ødelagt.. Ja, det er da 1 time siden vi gikk ut døren hos dyrlegen og den var meget ødelagt i det vi kom hjem allerede! Haha, hun er såå glad i å tygge i stykker leker, men gjør det heldigvis ikke med klær, sko osv sa då er det greit!

Jeg håper dere har hatt en noe mindre hektisk start på helgen! Nå skal jeg sette meg ned mens snuppa sover og drikke litt kaffe! Håper dere får en kjempefin helg alle sammen! <3 Vi snakkes!

Følg oss gjerne på

Snapchat: siljehelens
Facebook
Instagram


  • Familie

Liker

Kommentarer

mariannelm
mariannelm,
Åh, for en ekkel opplevelse! Veldig bra at det gikk fint med fine Kaisa <3
nouw.com/mariannelm
Siljeheelens
Siljeheelens,
Kjempe ekkelt 😟 Ja, hun leker, sover, spiser og koser nå så tenker hun har det bra <3
nouw.com/siljeheelens
  • Facebook
  • Instagram
  • Nouw
  • Snapchat