En etterlengtet ferie!

Sommeren har for alvor startet og været er helt fantastisk her i Rogaland! Litt dumt at helgen skal være grå og trist, men finværet kommer igjen i neste uke! Nora Helen koser seg her sammen med besteforeldre og familie. Hun smiler og ler hele dagene, men tøyser litt ved legging nå. Lille vil ikke være alene når hun sover så det må vi finne ut av! Ikke lett å være liten på ny plass vet dere.
<

Jeg og min mamma reiste ned til Stavanger på mandag, mens Thomas er hjemme en liten stund til for å jobbe. Deilig å ha noen dager hjemme her før vi reiser videre til Spania. Det er en etterlengtet sydenferie skal jeg si dere. Skal bli så deilig med sol på kroppen i år. I fjor ble det lite sol på den gravid kroppen som stabbet rundt da, for å si det slik. Men i år skal jeg slikke litt sol!
Skal bli spennende å reise så langt med snuppa også. Vi har jo flydd en del sammen med henne allerede så hun er jo vant til fly, men vi har aldri flydd lenger enn 50 min. Denne gangen har vi heldigvis eget sete til henne hvor vi kan ha med bilstolen vår. Der kan hun slappe av og leke litt med lekene sine samt sove litt ( Håper vi ihvertfall ..) Krysser fingrene for at flyturen går fint. Vi gleder oss ihvertfall masse!

Nå får vi snart besøk av besteveninnen min og en liten gutt som hun passer på i dag. Nora Helen var sammen med han i går også og hun storkoste seg! Så herlig å se henne sammen med andre barn. Hun skal kysse og kose med dem og det liker mammahjertet å se <>

Håper dere får en kjempefin dag alle sammen <3 vi="">

Liker

Kommentarer

  • Facebook
  • Instagram
  • Nouw
  • Snapchat