En avslappet stemning

Stemningen her i stuen er mest beskrevet som bildet under. Den er meeeget avspallet. Jeg kjenner at jeg snart skal opp å sove sammen med snuppa som allerede har tatt kvelden for en stund siden.

Dagen har gått fort og vi har hatt besøk av en veninne av meg som var her for å hilse på små og store! Nora Helen var så klart i sitt ess da hun våknet og skulle vise alle kunstene sine som hvor sterk hun var og hvor pen tunge hun har. Hun har nemmlig begynt å rekke tunge til oss og er meget interessert i å putte ting inn i munnen!

Vi hadde jo dåp i går og den ble veldig bra! Det var en helt topp dag og lille gull sov i hele 10 timer i natt etter en lang dag med masse mennesker som skulle hilse og kose. Vi fikk jo inn noen hviler mellom slagene, men mye inntrykk gjør en liten sosial pike veldig slitten.

​Tenkte å skrive litt mer om dette i morgen og vise enda flere bilder. Vi fikk så klart tatt masse bilder som vi skal ha inn i albumen til snuppa! Gleder meg til å fremkalle alt når vi har samlet opp en god del! Vi har jo en del bilder og tar bilder hver dag, så det kommer nok til å bli mer enn ett album!

Nå er det ikke lenge før sengen roper. Kanskje jeg får med meg en episode av en serie før øynene sklir igjen, vi får se. Dere får ha en fin kveld videre. Vi snakkes <3

Liker

Kommentarer

LilleTiah
LilleTiah,
Så herlig ❤️
nouw.com/lilletiah
Siljeheelens
Siljeheelens,
Belovely
Belovely,
Herlig. Så ut som hunden var sliten også.. hehe 😊
nouw.com/belovely
Siljeheelens
Siljeheelens,
Hehe ja, hun var nok ganske sliten etter en lang dag hun også 😃
nouw.com/siljeheelens
  • Facebook
  • Instagram
  • Nouw
  • Snapchat