Du kan godt komme nå

Hei alle sammen. Nå er det en stund siden sist oppdatering og det har ikke skjedd noe her enda. Tålmodigheten min begynner å minke kraftig for hvert minutt hun er inni magen og energien tappes. MEN jeg vet det ikke er lenge igjen uansett så vi får bare holde motet oppe og se fremover. Snart sitter vi her med den lille jenta vår i armene og da blir det travlere tider i vente. Jeg gleder meg som en gal til det! ? I dag er jeg i følge oul termin 38+3 og i følge menstermin 40+0!! Så lenge er det ikke igjen uansett! ?

Mamma og broren min er her og reiser mest sannsynlig ikke hjem før lille jenta kommer ut! Er så typisk at de reiser hjem til Stavanger så kommer hun samme dag eller natt! Thomas jobber jo så dagene går egentlig ganske fort mellom helgene. Håper bare dagene kan gå enda litt fortere slik at hun kommer uuuut..

Føler dette ble litt syteinnlegg, men noen ganger må man bare få ut litt frustrasjon. Da er det greit å få skrevet det ned. Vi gleder oss sånn at det er jo nesten uutholdelig å gå her å vente. Det er så mange som vil hilse på deg lille jenta mi, så jeg synes bare du kan komme ut nå!! ?


#mammablogg #mamma #gravid #familie #fødsel #hverdag #blogg

Liker

Kommentarer

  • Facebook
  • Instagram
  • Nouw
  • Snapchat