Den kommer snikende

Dagene her nede er bare deilige. Sol og sommer må være det beste som er og det mest tilfredsstillende man kan finne. Jeg hater å fryse og derfor er vår og sommer mine favoritt årstider! Eneste minuset er at det kan bli noe varmt å sove på natten enkelte netter!

Akkurat nå ligger jeg ute på solsengen mens Nora Helen sover litt. Solen skinner og stråler over kroppen min. Brunfargen er det ikke noe å skryte over, men den kommer snikende. Med en liten så må man være mer i skyggen og kan ikke sole seg i 8 timer på stranda hver dag!

Vi er så heldige at det er en fin uteplass her samt basseng litt utenfor huset. Herlig å kunne kjøle seg ned litt mellom slagene, for varmt det blir det i solen!

Senere skal vi en tur inn til Malaga og på et kjøpesenter for å sitte litt. Skal blandt annet inn på Primark for å se om de har noen billige skatter der! Kanskje det blir noe nytt til hele den lille familien!

Nå skal jeg høre videre på lydboken min og nyte solen så lenge som mulig før vi drar. Håper dere har en fin dag alle sammen! Vi snakkes <>

Liker

Kommentarer

  • Facebook
  • Instagram
  • Nouw
  • Snapchat