Deilig fredagskveld

Da var det helg og godt er det. Denne uken har solen vært fremme hver dag og det har vært ganske så varmt! Fått en liten følelse av sommer, endelig. Hodet mitt derrimot tror jeg ikke likte denne varmen fullt så godt som meg, om det er pollen eller noe i den rettningen kan godt hende. Formen denne uken har nemelig ikke vært på topp! Hodet dunker og halsen er sår. Da er det godt med en helg å komme seg på.

Nå sitter jeg her å ser på film og spiser litt snacks. Hadde en deilig middag i dag som besto av masse god salat sammen med kylling! Mmmmm, det er så utrolig godt kunne sikkert spist det hver dag og ikke blitt lei. Hvem kunne tro at sunn og lett mat kan smake så deilig? Ikke jeg for noen år siden ihvertfall.

Nå har jeg flyttet inn på pikerommet igjen i 2 mnder før jeg skal flytte til Oslo til verdens beste kjæreste og for å gå på skole. Er uvant å bare ha et lite rom å ha privatlivet på og ikke en hel leilighet! Merker godt at jeg ikke har bodd hjemme de siste 2 årene. Gleder meg til å komme tilbake til normalen når jeg flytter til Oslo, kommer til å bli deilig! Men først står noen uker til med jobbing på menyen og en Kreta tur i juli før flyttelasset skal fraktes. Ser frem til en LANG sommerferie denne sommeren, det er noe jeg ikke har hatt på lenge!

Men nå er det litt avslapping før sengen kaller. Dere må ha en fin kveld videre, så snakkes vi mer i morgen. God natt og sov godt alle sammen!
- Hva skal du i sommer?

Liker

Kommentarer

  • Facebook
  • Instagram
  • Nouw
  • Snapchat