Dåpen til Nora Helen

På søndag døpte vår lille skatt seg. Vi døpte henne hjemme på vestlandet i en av de fineste kirkene jeg vet om som er moderne og ganske så ny! Den er så åpen og lys og ikke som de tradisjonelle kirkene. Nå synes jeg at de tredisjonelle er utrolig fine de også, men denne er fin på sin egen måte.

Vi valgte å døpe henne i døpebssenget. Dette er det ikke vanlig at de har i kirken og består av at man tar barnet under vann i 1 sekund og opp igjen. Presten blåser barnet i ansiktet slik at lukkerefleksen slår inn og de holder pusten en liten stund. Det var slik de gjorde det fra gammelt av. Det ser nok litt brutalt ut, men for alle de som har gått på babysvømming så er nok dette mindre brutalt enn som så. Det går utrolig kjapt og barnet er nesten ikke under vannet en gang.

Vi hadde en helt fantastisk dag og er så glad for at alt gikk som det skulle. Vi fikk tatt masse fine bilder sammen med faddere, besteforeldre, oldeforelde og resten av familien. Nora Helen var i sitt ess og skulle smile til alle som ga henne oppmerksomhet så hun var temmelig sliten da vi kom hjem og tok kvelden. Vi fikk jo inn noen hviler innimellom, men så sosial som den jenta er så skal hun ha med seg alt og bruker nok mye krefter på alle inntrykkene hun tok inn i løpet av dagen.

Vi har masse bilder og jeg gleder meg sånn til å få det inn i albumen hennes. Hun vokser så fort og bilder er de eneste minnene vi kan vise henne fra dåpen da hun ikke kommer til å huske noe særlig av det selv! Bilder er gull verdt for fremtiden!

​Christian og Nora Helen & Sarah & Angelica & Ana-Maria <3

Tante Lisanne & Fadderen Susann <3

Fadder Inger Cecilie (Min tante) & Pappa <3

Mamma & bestemor og bestefar <3

Mamma og Pappa & 4 generasjoner, Oldemor, Mamma, Bestemor og Nora Helen <3

Tusen takk for alle som var med på dagen vår både i tankene og i feiringen! Det setter vi veldig pris på. Kakabordet kommer en annen dag tenkte jeg. Det var mange deilig kaker og vi kunne ta med masse hjem også! Deilig for dagene i etterkant, ikke fullt så bra for kroppen. Haha.

Nå sover snuppa litt og jeg skal pakke inn litt gaver tenkte jeg. Håper dere får en kjempefin dag! Vi snakkes <3

Liker

Kommentarer

anitafossberg
anitafossberg,
Så mange fine bilder! Og hun var nydelig i dåpskjolen <3
nouw.com/anitafossberg
Siljeheelens
Siljeheelens,
Tusen takk for det <3
nouw.com/siljeheelens
karina,
Så utrolig koselig 😊 Aldri hørt om døpebasseng før, men det så stilig ut! Nydelige bilder 😊
fashi0ndoll.blogg.no
Siljeheelens
Siljeheelens,
Tusen takk 😃
nouw.com/siljeheelens
mariannelm
mariannelm,
Ååå, så koselig! Kjempe masse flotte bilder 😃 og så annerledes med døpebasseng! Aldri hørt om før, det ser jo litt spennende ut 😃 og så fint at dere fikk en flott dag! 😃 Vi har bestemt dato for Emma Oline sin dåp også nå, så nå må jeg vel begynne med forberedelsene snart 😋
nouw.com/mariannelm
Siljeheelens
Siljeheelens,
Godt å få det over, var litt stress, men en fantastisk dag 😃 greit når ting er planlagt på forhånd 😃
nouw.com/siljeheelens
Kristinaharfjeld
Kristinaharfjeld,
Så fine bilder ☺️ døpebasseng hørtes spennende ut. Det har jeg aldri hørt om før.
nouw.com/kristinaharfjeld
Siljeheelens
Siljeheelens,
Det er eneste kirken i Norge som har dette 😊
nouw.com/siljeheelens
  • Facebook
  • Instagram
  • Nouw
  • Snapchat