Dagens frokost - pesto og cottage cheese

Søndagsfrokost kan til tider bli litt bedre enn resten av uka for min del. I dag tok jeg meg tid til å lage noe som jeg har inspirasjon fra Waynes Coffee. Det er utrolig godt og ikke minst magert! Man får mye mat for lite kalorier og det sier man ikke neitakk til når smaken er som himmelen!

Ingredienser

Jegerbrød
Tomat
Agurk
Spinatblader
Cottage Cheese mager
Pesto
Kyllingpålegg

Grovt regnet på vektklubb.no = 330 kcal +-


Jeg tok cottage cheese mager og en ts pesto og blandet sammen og smørte på begge skivene og la deretter resten av ingrediensene oppå. Det smakte himmelsk og er noe jeg kommer til å spise mye av fremover vil jeg tro. Spiser alltid dette på Waynes men nå tenkte jeg å prøve det ut selv og det var tommelopp for å si det slik.

Nå skal jeg slappe av litt før dagens gjøremål skal utføres. Nå er det ikke lenge til Thomas og jeg reiser til Kreta, så tenkte å ta litt sol i dag så kroppen ikke får helt sjokk når vi legger oss på stranda. Så skal jeg ta meg en løpetur på mølla senere. I går forbedret jeg min rekord på 3 km med 50 sek, jeg er storfornøyd med det! Liten fremgang er bedre en ingen fremgang. Jeg har ferie nå og det er så utrolig deilig! Ferie helt frem til 14 august og det har jeg ikke hatt siden jeg gikk på barne og ungdomsskolen. Denne sommeren skal nytes for alt den er verdt!
- Har du smakt den frokosten før?

- Hva skal du i sommer?

Liker

Kommentarer

  • Facebook
  • Instagram
  • Nouw
  • Snapchat