Dagene som mamma flyr

Det er ikke bare lett å få skivst inn tid til blogging mellom, frokost, lunch, middag og kvelds! Snuppa har heldigvis gode rutiner nå og sover første lur en gang mellom 10-11 og mellom 2-3! Da sover hun alt i fra 1 time til 2,5 timer. Jeg merker at hun har blitt større, da hun ikke lenger sover 4-5 timer på dagen. Nå er det kanskje en litt lenger lur og en på + - 1 time! Må si jeg egentlig digger at hun har fått så gode rutiner!
<

I går hadde vi en kjempefin dag på Jessheim sammen med tanten min og familien! Nora Helen var blid som en sol hele dagen og koste seg sammen med søskenbarna mine som bare er 10 mnd eldre enn Nora Helen og en som blir 11 år. Veldig koselig at hun har noen i familien som er på hennes alder!

Vi var der hele dagen og vi koste oss masse! Været var helt nydelig og jeg fikk kjenne det i ansiktet. Jeg ble nemlig en kokt tomat på slutten og kom hjem med et rødt ansikt. Sånn blir det når man glemmer solkremen hjemme! Lenge leve etterpåklok..
Jeg håper dere hadde en fin 17. Mai der dere feiret den! Nå skal jeg se videre på tv før det er sengetid for store i heimen! Vi snakkes <>

Liker

Kommentarer

  • Facebook
  • Instagram
  • Nouw
  • Snapchat