Blir en fantastisk sommer!

God dag alle sammen.
Siden sist har det vel egentlig ikke skjedd så alt for mye. Jeg har blogget noen innlegg på en WordPress blogg som jeg har men, jeg vet ikke helt hvilken blogg jeg vil fortsette med helt enda. Føler det blir to litt forskjellige typer blogging men, jeg liker begge deler. Dere kan jo sjekke den ut om dere vil, dere finner den HER.

Sist helg var jeg en tur hjemme i Stavanger. Var der fra onsdag til mandag så fikk en del dager å slappe av på. Egentlig gikk mesteparten av dagen til å lese til eksamen som jeg hadde den 11. og mye til å sitte ute i sola! Men, fikk jo være litt med venner og familie. På lørdagen så gikk vi opp til Dalsnuten noe som var så utrolig herlig! Været var nydelig og man kunne se så utrolig langt! Det er virkelig en nydelig tur å gå. Den anbefales virkelig til alle som er i Stavanger området. Man ser hele Stavanger og Sandnes samt Bryne som ligger på jæren. Veldig fint!
Så har jeg jo fått sommerferie nå! Ah, følelsen av at jeg ikke trenger å tenke skole på over 2 mnder er så fantastisk! Sommeren skal nytes til det fulle og om ikke lenge går turen til Spania. Onsdag 25 juni reiser vi ned til huset til mormor og morfar og skal være der i 2 uker! Men, ikke nok med det, når vi kommer hjem er det bare litt over 5 uker til vi igjen skal reise til varmere strøk! Da går turen til Rhodos sammen med mamma og stefaren min. Dette kommer til å bli en fantastisk sommer!
Nå skal vi en tur ut for å se etter solkrem og diverse til den første turen. Håper alle sammen har en fin dag og nyter det fine været som er ute, om dere har det. Vi snakkes mer senere alle sammen!

Liker

Kommentarer

  • Facebook
  • Instagram
  • Nouw
  • Snapchat