Barnemat - Søtpotetfries

Som jeg skrev om i går så skulle jeg bli flinkere til å la snuppa spise selv. Jeg sa at brød var mitt verste mareritt og at det å sette ting i halsen skremmer meg veldig. Heldigvis begynner det å bli noe bedre etter at jeg begynte å gi henne mer brød og klumper.

Så da Nora Helen lå å sov i dag tenkte jeg at jeg skulle lage noe godt til lunch. Da ble det Søtpotetfries! Hun elsket det og det var veldig lett å holde selv. Hun plukket opp fra tallerken og tok det i munnen som om hun aldri hadde gjort annet! Hun slukte det og virket meget fornøyd med dagens måltid.

​Jeg brukte en halv søtpotet, men hun spiste ikke alt. Sparte noe til middagen som i dag er blomkålsuppe og noen gikk ned i min mage! Disse ble ikke veldig sprø, men sprø nok til en baby. 

Jeg delte dem i staver og kokte dem i 5 min før jeg la de utover i en smurt illfastform(brukte olje) litt i fra hverandre. Tok på litt rosmarin og hvitløkpulver. Stekte dem på 180 grader varmluft i ca 20 min. Etter det hadde gått 10 min tok jeg dem ut og snudde dem slik at alle sider blir stekt. Dette skal definitivt lages igjen!

Håper du har en kjempefin kveld videre og fikk et lite tips! Vi snakkes <3

Liker

Kommentarer

mariannelm
mariannelm,
Dette spiser vi faktisk en del selv. Og så greit at man kan lage det til de små! Det er kjempe godt! 😃
nouw.com/mariannelm
Siljeheelens
Siljeheelens,
Ja var veldig godt! Når du lager det får du dem sprø da uten å bli svidd? ;p hehe
nouw.com/siljeheelens
mariannelm
mariannelm,
Neei 😲 eller jeg fikk det til før, men jeg husker ikke hva jeg gjorde da! Nå i det siste har de bare blitt myke.. Får de ikke til å bli sprø lengre :O
nouw.com/mariannelm
Siljeheelens
Siljeheelens,
Haha ;p jeg så en plass at du kunne ha litt maizenna på og at det ble sprøtt da! Men jeg aner ikke! Føler jeg bare svir dem om jeg skal lage dem sprø til oss ;p
nouw.com/siljeheelens
mariannelm
mariannelm,
Åh, det har jeg ikke prøvd 😋 Haha, jaaa samme her 😋
nouw.com/mariannelm
Siljeheelens
Siljeheelens,
Hihi, dilemma ;p
nouw.com/siljeheelens
  • Facebook
  • Instagram
  • Nouw
  • Snapchat