Dette er noe av det beste jeg vet, og nytes med veldig god samvittighet enten en tirsdagskveld eller en lørdagskveld. Sliter du med søtsug? Spis en eller to av disse og søtsuget er borte. Iallefall for meg! Det er også veldig enkelt. Alt du trenger er en food processor/blender/stavmikser og 5 ingredienser (skrev fire i siste innlegg, mente fem...). Ok, let's do it.

Du trenger;
10-15 Dadler(ha oppi blenderen etter behov)
1 dl havremel/havregryn
1 dl raw kakao pulver
Tilsett vann etter behov, LITT om gangen
Revet kokos

1. Kjør havregryn til mel.
2. Tilsett litt vann, og mix.
3. Tilsett 5 dadler, og litt vann - mix.
4. Ha oppi kakao-pulver, litt vann - mix.
5. Ha oppi resten av dadlene, til du får den konsistensen du vil ha.
6. Mix untill you can't mix no more!! ;D


Et lite tips; tilsett pb2/peanøttsmør istede for kakaopulver, eller sammen med kakaopulver. Du kan også tilsette proteinpulver istedefor om du liker det. Du kan også rulle i kakaopulver istede for revet kokos om du kanskje ikke er så glad i kokos! Det er masse du kan gjøre med denne oppskriften!

​Ønsker alle en fin lørdag! Jeg har besøk av mine tre søstre denne helgen og skal kose meg med dem. Senere kommer oppskriften på tortilla suppen jeg fortalte om tidligere i uken!

Hva skal du i helga?:)

Flytt bloggen din til Nouw - nå kan du importere den gamle bloggen - Klikk her

Likes

Comments

Dagen idag ble brått mye mer effektiv da jeg fikk energi sendt fra et sted jeg ikke vet om, dro på butikken å kjøpte inn ingredienser og begynte å leke kokk på kjøkkenet! Det første jeg lagde var en tortilla suppe, med cheesy taquitos! Den ble helt fantastisk, og oppskriften skal selfølgelig komme på bloggen. På lørdag!! Jeg laget den inspirert av http://www.hotforfoodblog.com/ sin oppskrift, men med min egen lille vri. Den er 100% vegansk, selvfølgelig!

Laget også noen helt fantastiske raw-balls. Sunne, veganske og som kun trenger fire ingredienser! Oppskriften kommer imorgen, så stay tuned.


Noen som lar seg friste?

Nå ligger jeg i sofaen og ser på ukes-finalen til paradise hotel. Små gleder i hverdagen. Tulla. Neiiida. Joda. Nei...

Snakkes imorgen! God natt:)


Likes

Comments

Idag har jeg hatt den ultimate slappeavdag. Våkna kl10, spiste frokost kl11, så på storytimes på youtube, lagde lunsj, tok bilde av lunsj;

Papaya, banan, kiwi, jordbær, pasjonsfrukt og lime-juice! Himmel på jord.

​Det er jo nesten to måneder siden det første innlegget på denne bloggen. Men idag tenkte jeg at jeg kunne si at jeg vil komme tilbake. Jeg har ett behov for å dele, men hittil har jeg bare delt på notat-appen på iphonen.

Jeg vill at denne bloggen skal være ett sted for inspirasjon, tips, matlaging og egentlig alt. Alt som interesserer meg naturligvis. Imorgen kommer ett innlegg med min bucketliste!!

Om det er noen som har noen ønsker? Kommenter!

Likes

Comments

Blogg. Har jeg virkelig nok en gang åpnet en blogg i håp om å få skrevet noe som folk vil lese, ta bilder som folk vil se og påvirke generelt. Ja... Jeg ønsker egentlig ikke å informere folk om at jeg har vært på trening og skal i dusjen nå(som jeg tidligere har gjort), eller, jeg kommer mest sannsynelig til å informere om det OG hva jeg har hatt til frokost, lunsj, middag og kvelds pluss litt til, kjenner jeg meg selv rett. Men jeg har lyst å fortelle litt mer om meg, skrive om ting som interesserer meg, inspirere(??), tipse og you name it. Men vi tar det en dag av gangen. Jeg skal fortelle mer om meg selv siden, for nå må jeg ta ut de ovnsbakte potetene av ovnen og se ferdig idol. Idol er så bittersweet. Mange er så flinke, mange er ikke så veldig flinke. Men nesten alle har noe til felles, en drøm om å leve av å synge. Og å se en 15år gammel jente få fire "nei" fra dommerne og bli sendt ut uten gullbillett er noe av det vondeste jeg ser. Helt særiøst.

Ha en flott onsdagskveld! Snakkes imorgen 

Likes

Comments