Header

Her er et lite vinterbilde fra sist jeg og Sarah var ute å gikk tur sammen. Lofoten er nydelig på slike fine dager som vi har nå på vinteren💙 Blitt en vane at på tirsdags formiddager går vi tur på Ørsnes. 

Ha en fin dag. 

Flytt bloggen din til Nouw - nå kan du importere den gamle bloggen - Klikk her

Likes

Comments

Skrevet i : Tips

Er det en ting jeg har lært de siste månedene er at livet forandrer seg, og det fort. Og i de fleste tilfeller blir ikke ting slik som man forventer eller håper selv. Da både i negativ å positiv retning🌸

For min egen del har det skjedd mange tine ting og noen litt mindre fine ting siden i sommer. Tenkte å fortelle litt om de positive tingene nå etterhvert på bloggen. Hvis jeg bestemmer meg for at jeg skal fortsette å blogge slik som jeg har tenkt til.

Som dere vet så er jeg student igjen. Går som før på Aust Lofoten videregående skole, men denne gang er det Service og Samferdsel linjen jeg har valgt. Jeg og Anna hadde flyttet til en leilighet for oss selv og jeg å barnefar har henne halve tiden hver. Nå er vi startet på et nytt kapittel i livet vårt der jeg har fått meg kjæreste å vi skal nå etterhvert flytte sammen. Ikke nok med at dette har skjedd de siste månedene så har jeg i tillegg fått meg en ny kjempe god venninne som jeg tilbringer mye tid sammen med.

Så nå håper jeg at bloggen kan utvikle seg i samme retning slik som livet mitt gjør. Og det er til det positive på alle måter. Har fått den skrivelysten tilbake som jeg hadde for noen år siden så det gjør det hele mye lettere for min del. Er også mer ting enn bare en "vanlig" hverdag å skrive om også. 

Håper dere vil følge med bloggen min å kommenter gjerne hvis det er noe dere lurer på. Har ikke delt den så offentlig enda for jeg er enda litt usikker på om jeg vil. Tar også i mot tips til ting dere vil jeg skal svare på.

Ønsker alle en fortsatt fin torsdag!

Likes

Comments

Skrevet i : Tips

Hei

Hva skjedde egentlig med det som skulle bli en blogg igjen? Det er desverre ikke noe jeg har et så godt svar på som jeg ønsker. Jeg opprettet denne bloggen her siden jeg var lei av alt på blogg.no sine sider og trodde at det skulle hjelpe på. Det gjorde det i en viss grad, men så var det så mye annet som skjedde at jeg fikk rett og slett ikke tid eller lyst til å blogge mer. Den lysten skal jeg forhåpentligvis få tilbake igjen!

Det har skjedd mye i livet mitt de siste månedene. Positive forandringer å negative forandringer. Dette skal jeg fortelle dere om etterhvert. Nå skal jeg prøve å få denne bloggen opp å gå, og gjøre meg 110% fornøyd med designet.

Bildekvaliteten er enda ikke den beste når det kommer til bloggen. Det skal endre seg etterhvert når jeg får kamera igjen å kan få ta ordetlige bilder. Håper dette er bedre enn ingenting i hvertfall.

Håper dere alle får en fin dag🌸

Likes

Comments

Skrevet i : Tips

Heihei!

Jeg hadde aldri trodd at jeg skulle begynne å blogge igjen etter at jeg sluttet på den forrige bloggen jeg hadde. Der tok jeg alltså feil. Jeg hadde ikke hørt om denne blogg plattformen inntil nå nylig da jeg oppdaget flere som blogget her. Har alltid blogget på blogg.no, men var begynt å gå litt lei. Dette virker veldig enkelt og blir forhåpentligvis enda bedre når jeg får ordnet et finere toppbilde.

Planen er å blogge om hverdagslivet mitt og det som foregår i livet mitt og Anna`s. Siden sist jeg blogget har jeg og Anna flyttet for oss selv, jeg sluttet som helsefagarbeiderlærling og går nå vg1 Service og Samferdsel. Tenkte å skrive et litt mer utfyllende innlegg om meg og lillemor for seg selv.

Legg gjerne igjen en kommentar hvis det er noe du vil at jeg skal blogge om. Nå skal dataen pakkes bort og jeg skal kommeg meg i gang med gjøremålene mine før det er kveld, ønsker alle en fortsatt god helg💗


Likes

Comments