​FÖR JAG HAR TAGIT STUDENTEN!! överlycklig tjej alltså, aldrig mer plugg säger jag, möjligtvis enstaka kurser som det känns nu. Gick från tre till ett jobb som kommer leda till fast anställning. Lycka! För nuet åker jag på Öresundsbron till Köpenhamn, där planet till Kroatien väntas! Såå taggad, en vecka av att koppla av och vila upp sig behövs verkligen. Planerna är att upptäcka kroatien, dyka, jetski, sola och äta god nat. Hoppas på Gud där finns gyros, nostalgin är nära haha! Puss

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

balens bravader är Nu mera över, förväntningarna var höga men levde nästan upp till mina krav, haha. Kom hem runt femsnåret. Idag blir det tidig middag på garage! Mums längtar efter en hamburgare. 

Likes

Comments

​de kommande veckorna som existerar i skolan ska jag slappna av, då jag äntligen är klar med alla mina skoluppgifter och rester från tvåans gymnasie, och må jag säga silken lycka! Jag är verkligen stolt över mig själv som har klarat alla utmaningar jag fått hantera under detta året, kommer inte gå in på detaljer men en sak är säker att jag är tusen gånger starkare nu som människa och psykiskt. Det som härefter nalkas är utgångar, hemmafester, balen samt STUDENTEN! Jag är sååå taggad. 

Likes

Comments

​alltså, jag är absolut en nattmänniska, är det någon tid på dygnet jag har ork och pepp till att skriva så är det på natten. Aningen komiskt men ack så dumt, då helgens bravader endast bjuder på jobb! Tillåter dricksen det så även en utgång självklart. Annars då, jo jag verkar inte följa mina egna ord när jag skriver om en sundare livsstil, men det är absolut påväg. Imorgon om tiden bekfrätar det så ska jag försöka slänga upp ett inlägg med kläder. Ha de bäst sålänge!  

Likes

Comments

Många undrar och börjar hetsa upp sig inför sommaren, hur kommer jag i form, hur går jag ner i vikt snabbt, vad ska jag äta, hur mycket ska jag träna? Då jag oftast är en allt eller inget kind of girl, så när jag väl bestämmer mig för att göra något, så gör jag det helhjärtat, inget slarv. Då jag känner mig säker att dela med denna erfarenheten till er läsare är det absolut inget jag rekommenderar, men mödan värd. På under 2 månader "tappade" jag 10kg, alltså 5kg i månaden. Här kommer mina bästa tips!

Främst är träningen väldigt viktig, övningar jag utförde under denna period var mestadels helkropp, med inriktning på kondition och rumpa& armar. Vill ni listar jag gärna övningar i kommande inlägg.

Dieten! Jag tror inte någon kan påpeka hur viktig ens fuel är, alltså bränslet till kroppen, tänk färgglatt!! Allt ifrån bananer, grönkål, avokado, keso, sparris, lax, kött och vetegräs i pulverform som ni kan boosta era smoothies med!

Även chiafrön är otroligt mättande och smarrigt, låt svälla upp några timmar i mandelmjölk med en gnutta kanel. Och det bästa? Rik på massvis med Omega 3

Och sist men inte minst, tro på dig själv! Gör detta för din skull och ingen annans, alla är vi perfekta och fina som vi är, väljer du att göra en förbättring av ditt eget liv, gör det för din skull.

Tack för (om) ni orkade läsa hela mitt första inlägg som nybloggare på flera år :-) Mina inlägg framöver, självklart om statistiken tillåter kommer att bestå av motiverande, ärliga, förnuftiga, mänskliga inlägg.

Likes

Comments