Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments


Hej! skrev ju imorse att morgondagen inte blir en vanlig skoldag. Så tänkte ta upp det nu. Jag ska vara med och paddla på alekampen. De är när massa skolor möter varandra i olika sporter här där jag bor. Så ska inte vara i skolan imorgon utan ska vara där och paddla och heja på min skola i dom andra sakerna osv. Tror de kommer bli jättekul så kommer typ uppdatera där ifrån under dagen hehe. Men nu ska jag mysa ner mig i sängen med min älskade wattpad novell och läsa.

Puss!!

Likes

Comments

Många av er som läser min blogg vet säkert att the fooo betyder mycket för mig. Men vad betyder dom egentligen för mig? 

Dom betyder mer än vad folk kan förstå. Är nog bara andra foooers som förstår vad dessa fyra killar verkligen gör för mig. Genom att bara twittra så kan dom lysa upp hela min dag. Göra så jag går runt med ett leende hela dagen och inget kan förstöra det. Som dagen då Oscar började följa mig på twitter. De var verkligen en riktigt dålig dag och usch vad mitt humör var konstigt. Men så fick jag en twitter notice där de står "@oscarenestad har börjat följa dig" först vart jag jätte Chockad och gick in på hans profil flera gånger och där står det "följer dig". Efter att ha läst det ca 100 gånger så började jag gråta av glädje och kunde absolut inte sluta le sedan. 1/4 av personerna som betyder mest för mig följer mig. Det var riktigt svårt att fatta. 

The fooo är kanske bara ett band för er. Men för mig är dom så mycket mer. Dom är mitt leende, min vardag, mitt liv och min värld. 

Cred: Eyyothefooo på YT (youtube)


Likes

Comments

Godmorgon! Onsdag idag, Snart helg igen yey!! Imorgon händer lite annorlunda grejer jämfört med andra skoldagar. Men de skriver jag i ett inlägg under dagen. Idag är de väl bara skola och sedan gå hem och chilla. Har ju en lång dag idag så orkar inte träffa någon efter det. Mycket skönare att gå hem och bara vara ensam en stund utan vänner runt om kring sig hela tiden. Aja nu ska jag ner och äta frukost sedan dra till skolan.

Puss!!


Likes

Comments

Hej! Jag vann att gästblogga hos Nina Lindblad, och nu har jag gjort det. Så ni kan ju gå in och läsa hennes blogg HÄR.

Det var sjukt kul att få gästblogga på hennes blogg och anledningen till de va ju att jag skrev en hyllning om min bästa vän Julia.  Tycker i alla fall ni kan gå in och läsa det på hennes blogg.


Likes

Comments

Jag och mormor ska dra till stan så där lite spontant. Super mysigt. Men uppdaterar när jag är hemma igen.Likes

Comments

Godmorgon! titta vad duktigt jag bloggar på morgonen whow. Haha i alla fall ska dra ner och äta något sedan dra till skolan jippi...eller inte.

Efter skolan ska jag hem och antagligen blogga. Sedan kommer mormor och vi kanske skulle fika och lite så. Super mysigt så ja är väl inte så mycket mer än det som händer. Måste fixa ett nytt löshår till skolavslutningen också för mitt ser för jävligt ut haha. Det är jätte slitet osv men de fixar jag till skolavslutningen. Den är ju nästa vecka så de hinner jag fixa det i helgen eller på Måndag eller något. Aja vi hörs sedan.

Likes

Comments

Tänkte ta upp kvällens planer. Ska först hoppa in i en dusch och fräscha till mig. Sedan så ska jag planera en outfit för imorgon. Efter det så ska jag kolla lite bloggar. Sedan ska jag bara mysa ner mig i sängen och inte göra någonting. Rolig kväll eller hur? 

Ska försöka hinna uppdatera imorgon på morgonen också. Brukar ju inte direkt hinna göra de då jag alltid är så himla seg men ska faktiskt försöka. Men nu ska jag hoppa in i en dusch.

Likes

Comments