Från och med nu bloggar jag på -->
nattstad.se/larssontherese

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Jennifer har ju nu bestämt sig för att blogga på egen hand och då vet jag inte om jag ska ta bort bloggen helt eller skaffa en egen? Vad tycker ni? Ska jag fortsätta blogga? ni avgör!

Likes

Comments

Blir så glad av detta!! Jag har världens mest underbara medarbetare och kan verkligen inte tänka ni ett annat ställe att jobba på! Är så lycklig för alla erfarenheter och lärdomar och det känns underbart att allt slit lönar sig!!

Likes

Comments

Jag hade en grym nyårskväll/natt hos Fredrika med några flera kompisar. Vi åt massa godsaker och hade allmänt kul! Vid tolvslaget skålade vi med Pommac och kollade på alla raketer, sen vid ca halv två åkte jag och Ellen hem till mig och sov eftersom jag skulle jobba kl 11-21 dagen efter. Men kvällen var helt underbar!

Det syns inte vad jag hade på mig men hade en svart klänning med halsband från London och svarta klackskor!Likes

Comments

Hur har ditt 2013 varit? - I helhet så har det varit superbra, jag hade en underbar sista tid i nian och började med helt fantastiska nya kompisar på gymnasiet. Sen finns det ju motgångar också som Stina, men det är bara kämpa vidare!

Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? - Ja det gör man ju jämt. Jag har ex sökt eget sommarjobb, varit i London, flyttat till en annan stad osv.


Tror du att år 2014 kommer blir bättre? - Jag vet inte riktigt men jag tror och hoppas det!


Vilka låtar kommer påminna dig om 2013? - best song ever, a thousand years, cup song, wake me up, animals, tsunami, och absolut Isabel och Rebeccas podcast!!

Vilket datum från 2013 kommer du aldrig glömma? - Avslutningsmiddagen i nian, skolavslutningen, första dagen på gymnasiet, dagen då dom ringde från nyttogubbar och sa att jag hade fått jobb, 2 december när vi åkte till London, 25 juni då vi avliva våran Stina. Och massa mer!Vad är din största framgång 2013? - Oj... Jag har blivit mycket säkrare i mig själv! Och även lyckats med träningen till en viss del.

Bästa köpet? - Min iPhone, iPad och Daniels fritös!

Vad spenderade du mest pengar på? - oj.. Kläder och mat antagligen..


Gjorde någonting dig riktigt glad? - Alla mina vänner, familj, och min underbara arbetsplats!!


Vem har du umgåts mest med 2013?- Sabina och Fredrika tror jag! Och självklart klassen också

Bästa minnet från 2013? - Avslutningen i 9an ,början av gymnasiet och Londonresan!

Har du haft ett förhållande under 2013? - nej

Är det något du saknar år 2013 och vill ha under 2014? - mer avsnitt av Isabel och Rebeccas podcast, kärlek, och kanske lite mer skoj!

Vad gjorde du på din födelsedag? - firade med familjen på dagen och kompisar på kvällen

Vad vill du säga till dig själv inför 2014? - Kämpa för dina mål, ta tag i träningen (standard), va med dom du tycker om, och framför allt HA KUL!

/ThereseLikes

Comments

Jobbet gick ok och efter har jag bara tagit det lugnt! Imorgon väntar en halv stressig dag men det ska nog lösa sig hoppas jag pusssss

Likes

Comments

Har ju äntligen skaffat mig en ny telefon efter att jag haft min stenålderstelfon med knappar hela hösten!! Jag är överlycklig haha så nu kommer det absolut bli bättre bloggande! /Therese

Likes

Comments

Idag har jag jobbat 10-16.30 och fick prova ta beställningar i driven för första gången, det gick jättebra och var jättekul:):) Alla dagar utom torsdag nästa vecka jobbar jag så de är fullt upp!! Ska även hinna klämma in ett grymt nyårs firande hos Fredrika! Och jobba 11-20 dagen efter... Men "what doesn't kill you makes you stronger", right?

Likes

Comments