You and me time

Har tagit denna fredag med ett nyfunnet lugn. Ja lite som första dagen på semestern. Som vanligt slog jag upp ögonen alldeles för tidigt imorse, men lyckades somna om och vaknade så sent som halv elva! Ordentligt utvilad. Låg och solade någon timma eller två, sen var jag redan rastlös. Bestämde mig för att dra iväg till stan.

När min kära babydaddy slutat jobbet möttes vi upp för mat och fika, på ett nytt ställe vid namn ”Mocca Deli”. Den där kyckling & pesto salladen både såg ut och smakade som en fest. Verkligen utsökt. Inget släcker törsten som en iskall cola light! När vi var klara gick jag en vända på stan i jakt på bikini trosor. Inte lätt nu när både rumpa och lår gått upp sig några storlekar. Jag kom hem tomhänt. Så bra gick det.


Ingen linslus den där. Han hatar att bli fotad, därav de sura minerna.


Hade precis missat alla glada studenter på sina partyflak. En och annan vit hatt här och där. Tänk att det snart gått 10 år sedan man själv stod där, full av hopp, lycka och sprit 🤣


Till kvällen bäddade jag rent medans Gustav drog på grillen. Nu ligger vi i soffan och myser till ’Beauty and the Beast’. När G får välja haha. Han har somnat redan, så jag kan lika gärna stänga av.

Gillar

Kommentarer

Emmaakarlegrund
Emmaakarlegrund,
härligt det ser ut 🌺 kramnouw.com/emmaakarlegrund
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229