Vad är det för dag idag?

I måndags var vi över hos vänner för att välkomna våra nytillskott till världen! Har sagt tidigare att de bara skilde 5 dagar mellan våra bebisar. Det roliga är att de födde på våran BF och vi 5 dagar senare.
Loke & Laura fick iallafall dessa fina möss från Maileg som gåva. Lillan har lekt för fullt med dom.


Lämnat vår lilla lintott på förskolan idag. Inte varit där på två veckor så nu var det dags att komma in i vardagen kände vi. Även fast hon var väldigt upprörd imorse (över att ta på sig stövlar) så hoppas jag hon får det roligt.

När man trodde hon slutat gråta, så kom hon plötsligt på att hon ville ha hunden också, som är borttappad tyvärr. Mitt hjärta gick sönder litegrann. Jag sa till henne att jag skulle leta och leta. Men hittar den verkligen inte. Får hoppas hon glömt det till när hon kommer hem iallafall.


Vi leker, ritar, kollar tecknat och äter här uppe mest hela dagarna. Men ibland kryper det lite i skinnet. Vill hitta på mer saker utanför hemmet. Man blir latare för varje dag som går.

Skickade iväg Gustav på några ärenden igår. Hämta paket, Lauras linser och så en miniåkpåse till lillemans babyskydd. Vi gav upp bökandet med den stora overallen. Detta är smidigast för alla parter hehe. Paketen innehöll en julklapp, en matta till Lokes rum och bästa muslinfiltarna från Kongesslöjd.


Gillar

Kommentarer

Hilma
Hilma,

Gud vilka fina bilder, mysiga! <3

nouw.com/hilma