Ut i det blå

En rejäl fotopromenad blev det minsann! Dagen går knappt att beskriva, den var så underbar! Nu har man vaknat till liv efter vinterdvalan, inga frågor på det. Åt som alltid frukost i solen ute på altanen, låg kvar en bra stund och somnade om i solstolen. Gick in och plockade lite disk, tvättade rent i köket och så var det sneakers på och kameran över axeln. Begav mig mot mitt absoluta favoritställe här i Lanna, naturreservatet. Magiskt som alltid, med den glittrande svartån ålandes längs med hela vägen. Ber om ursäkt för en väldans mycket bilder, men det var bara så vackert! Överallt. Känner mig fullladdad av energi!


Här har vi sparbanks eken som vi kallar den. Nu har den inte hunnit få sina fina blad, och så står jag jättelångt bort så man behöver förstoringsglas typ, men den blir fin, ska visa er då!

Den är bra ståtlig, hidinge kyrka. Synd bara att den är så ful invändigt...


Vilar trötta ben, en stund. Bara för att Gustav blivit en Ekblad, ser jag förstås ekblad överallt haha.


Här har vi den berömda eken, ifrån ett annat håll! Står nu i skogen som fanns bakom trädet på bilden längt upp.


Kände mig äventyrlig och balanserade över ett träd som ramlat så prydligt över ån. En perfekt bro.


Har alltid haft en konstig förtjusning i gamla lador av alla dess slag. Tycker det är något så charmigt och fint med dom. Helst vill jag ha en egen, men får nöja mig med att bo granne med en.


De fina hästarna fick syn på mig och ville gärna fram och nosa. Något man saknar med Island, är just närheten till hästarns. Alla mammas bröder har hästar. Själv jobbade jag en tid med hästuthyrning. De är bra vackra varelser det där.


För att toppa dagen, mötte vi upp mina föräldrar på lite god pizza till kvällen, på Lanna Lodge. Uteserveringen va inte öppen ännu, men så småningom blir det mysiga grillmiddagar där med iskalla drinkar (alkoholfria för en annan).


Gillar

Kommentarer