Update i Lokes rum

Nu har lite smått och gott kommit upp på väggarna i lillens rum. En kroklist i ljust trä från Lagerhaus. Just det ljusa trät passar så fint mot väggfärgen.

Och så kan man hänga massa fint där som prydnad. Egentligen ska overallen ligga i förlossningsväskan, men vill liksom ha framme för att titta på.


Den fina Lady Lake postern jag fick av mamma, är äntligen på plats tillsammans med en till Lady. Köpte ljusa träramar från H&M home. Jättenöjd.


Beställde alltså Lady Ivory för att hålla svanen sällskap. Tycker dom passar bredvid varandra. Mrs Mighettos senaste kollektion prints är lite ”vuxnare” och neutrala, just därför jag föll för dom. Har aldrig riktigt fastnat för mighetto tidigare.

Gustav tycker dom är jättefula haha, stackare.


Har en liten kroklist i bambu från ernst, som troligtvis kommer få hänga under svanen. Gör inga hastiga beslut, sover på det en natt till hehe.


Jakten på runda speglar i bambu är fortfarande i full fart. Ska hänga i en grupp av tre, över skötbordet sen. Dem jag hittar är så förbannat dyra, så jag letar vidare. Om bara ikea kunde få in sina igen. Dom är slut i hela landet nämligen.

Tanken har slagit mig att tillverka egna. Efter lite pinterest scrollande finns det faktiskt rätt enkla tips man kan testa.


Gillar

Kommentarer