Tick tack...3 dagar över tiden

Ingen bebis. Men var hos mamma här om dagen och hon sydde om dessa sängkläder jag fyndade för en billig peng på Granit. Vi har ju bebis täcke & kudde sedan typ vi var små, och dom har danska mått. Går alltså inte att få tag i sängkläder med rätt mått. Men detta blev så bra. Har tvättat, strukit och bäddat till lillen.


Lägg märke till magen som trängde sig in på bilden hahah. Detta är sidosängen vi ställer in i sovrummet när han kommit. MEN såhär i början när han är helt nykläckt kommer jag lägga ner nestet där och ha gosiga filtar bara. Sen blir han väl ändå på bröstet 90% av tiden.


Hon var såhär glad när jag stod på pallen hon promt ville klättra på.


Bäddade istället här i babykorgen man kan rulla runt på. Där blir han på dagarna tänker jag när jag och Laura äter/ pysslar. Hade kvar nappen från när L var baby. Så söt text. Hoppas han gillar den mer än L gjorde. Hon var så kinkig med vilken typ av napp som dög. Bara NUK napparna, inget annat.

Men just nu tuggar hon sönder alla...vet inte vad jag ska göra? Svindyrt att köpa nya varje vecka. Är det tecken på att man ska sluta med nappen? Hon använder dem BARA när hon sover liksom. Får aldrig ha dem annars.


Vilket sjukt väder vi haft. Jag vaknade på riktigt rädd när de blåste så kraftigt att huset svajade som en träkoja! Laura kom också springandes till famnen imorse och sa ”hjälp, läskigt, vinden!” Haha.

Gillar

Kommentarer

Sandrasjoberg
Sandrasjoberg,

Såå fint det blev 😊😊

nouw.com/sandrasjoberg
Sigyn
Sigyn,

TACK 😊🧡

nouw.com/sigyn
lyckaocholycka
lyckaocholycka,

Den där längtan är helt magisk. När dagen är där då är man såååå glad 😍 lycka till

nouw.com/lyckaocholycka