Stickade skönheter

Nu mina vänner ska jag presentera/ visa er lite av ”senaste kollektionen” stickade bebiskläder min mamma har gjort.

Tar hjälp utav Lauras docka som får agera modell. Hen är i rätt bebisstorlek och förbannat fin dessutom.


” Baby cocoon ”

Ja & mamma har alltså häckat på pinterest och plockat ut alla dessa godbitar mamma sedan stickat till perfektion. En ”cocoon” påse med matchande mössa. Hur smart!? Istället för att vira in det lilla livet i filten, och göra om varje gång man förflyttar, lägger ner, tar upp osv. Så kan man lätt sätta ner i påsen, som håller bebisen omstoppad utan krångel.


” Acorn hat ”

Ekollon mössan. Vad säger man? Klart en Ekbladare ska ha en sån. Den lilla knoppen, med löven som ligger sådär gulligt på toppen. Älskar ”upprullningen” kanten på mössan som gör den så mjuk och rund och go. Färgerna passar till allt och hoppas nu att hans huvud växer SAKTA så han kan ha dessa mössor länge haha. Eventuellt blir det en matchande till Laura.


” Baby hat & bloomers ”

Till sist är ju lurviga bollar helt oemotståndligt. Mönstret i denna mössa är också så vackert! Den är obeskrivligt mjuk och klockren i passformen. Mamma stickade den till Lauras docka, men jag kommer inte kunna låta bli att ha den på Lillebror med.


Även shortsen är stickade till dockan, men jag hoppas lillen kan ha dem en sväng. Beror på om blöjan får plats hihi.


” Baby pompom bonnet ”

Denna ”hjälm mössa” stickades till Laura när hon låg i magen. ÄLSKAR den. Hör till nedan ”outfit” med matchande små tossor. Hon hade setet på sig första gången när vi åkte ner till Göteborg för den stora dagen, hennes operation. Längtar tills Loke växer i dem.


” Baby hoodie ”

Till sist har vi denna urgulliga hoodie och ett par byxor. Detta är OCKSÅ till dockan Edda. Men kommer garanterat testa den på lilleman. Luvan sitter så sött, som en smäck.


Men alltså dör man inte över dessa stickade härligheter min fantastiska mamma har skapat, så SÄG! Det pirrar liksom i hela magen över att få bädda ner en liten kropp i denna påsen och dessa mössor. Är ju överlycklig att han föds in i de ”stickade årstiderna” så man kan klä honom i just det där, gosiga & fina hihi.

Gillar

Kommentarer

Sandrasjoberg
Sandrasjoberg,
Såå söta kläder 😊😊
nouw.com/sandrasjoberg