Status. 2 dagar över tiden.

Ouff! Idag är jag extremt trött. Laura kom in tidigt inatt och la sig i våran säng. Då hade jag redan legat med rätt smärtsamma sammandragningar och inte fått ihop så mkt sömn.


Jag brukar lägga henne mellan oss när hon kommer, så hon inte ramlar ner, men nu blev hon på kanten så jag fick hålla i henne varje gång hon rörde sig. Med andra ord kunde jag inte somna ordentligt. Låg vaken för att jag antingen hade ont eller bara titta på henne när hon sov, för att hon är så söt och GOSIG.

Hon kom närmare och närmare magen och höll armen runt min hals eller handen på min kind. Jag passade helt enkelt på att njuta av närheten istället för att sova.


Skulle jag kanske inte gjort om ja va smart. Ömma, svullna ögon och helt orkeslös. Laura försöker allt för att få min uppmärksamhet och vill leka. Jag vill bara somna, men måste hålla ut tills det är dags för hennes vila. Det är tydligt nu hur välbehövliga dessa få timmar på förskolan var för en annan. Dem gör skillnad! Att få vila/sova utan dåligt samvete.


Hade en lång to do lista idag, men statusen just nu säger mig att inget av den blir avbockad. Så får det va helt enkelt.
Våra vänner som också varit gravida samtidigt, hade BF 11 nov, men födde på våran BF 16 istället hehe. En stor och fin grabb som fått komma hem och träffa storasyster. Längtar ännu mer nu. Träffade barnmorskan igår och allt såg bra ut. Magen hade växt till 35 cm. Fick höra att det är foglossning jag känner när det gör sådär ont i ljumskarna och blygdbenet. Yes.
Men vi bokade in ett besök på specialistmödravården tisdag nästa vecka för läkarbesök och diskutera igångsättning OM inget hänt då.


Annars? Gustav kämpar på med jobb och avlastning när han kommer hem. Lagar mat OCH lägger Laura. Min klippa. Han är förstås också jättetrött och behöver vila innan det blir ännu mer påfrestningar med ett barn till här hemma. Det gäller att jobba som team. Hörs vi.


Gillar

Kommentarer

MoaPaulsson
MoaPaulsson,

Åh snart kommer lillebror !! Stort lycka till när de är dags 💙


nouw.com/moapaulsson
Sigyn
Sigyn,

Tack du 🥰

nouw.com/sigyn
Vardagsarlighet
Vardagsarlighet,

Hoppas bebben ploppar ut snart !!

nouw.com/vardagsarlighet
Sigyn
Sigyn,

Ja med 😊

nouw.com/sigyn
matgladjemedjessica
matgladjemedjessica,

Hoppas det sätter igång snart 😊 Lycka till när det är dags

nouw.com/matgladjemedjessica