Slow day

Precis som jag anat blev det min tur att bli sjuk. Ont i halsen, orkeslös och förkyld. Tack och bock. Har bara 2 dagar på mig att bli frisk nu, jobbhelg väntar.


Annars har vi (i måndags) varit på ett inskolningssamtal på Lauras förskola. Lättnad att allt verkar fungera jättebra, de säger att hon är nyfiken, väldigt framåt, snäll mot alla och älskar att bara gå runt och titta och plocka med alla sakerna. De visade en video på när hon hade tagit en lite större trekantig mjukis kloss och ställt den på långsidan så det blir en ”rutschkana” och sedan släppt små leksaksbilar nerför den lilla backen haha påhittig tokfia. Dem hade också märkt att musik & dans var en favorit. Skönt somsagt att hon trivs och sköter sig.


Annars...händer verkligen inget särkilt. Blivit en del serier senaste! Har klivit över Vikings och börjat titta på Sons of Anarchy. Gustav har sett en gång, men han ville börja om på nytt. Så den tittar vi på tillsammans så att säga. Jag har precis avklarat en spännande netflix serie ’Locke & Key’. Den var helt i min smak som gillar töntiga fantasyfilmer/serier. Outlander har börjat en ny säsong också, nya avsnitt släpps måndagar. Tycker visserligen att det börjar dala, men måste ändå kolla liksom.
Igårkväll slog jag på en film som heter ’all the bright places’. OMG grät som ett barn. Väldigt viktig och aktuell, om psykisk ohälsa som börjar bli så uppmärksammat nuförtiden. Se den!


Gillar

Kommentarer

Dottir84
Dottir84,
Tittade också på den filmen igår 😭😭
nouw.com/dottir84
Sigyn
Sigyn,
Så tragisk! 💔 titttade på 'after' också, sexig film. 😉 lite klyschig, man visste i princip vad som skulle händan precis innan det hände. typ som de klämt in alla godbitar från de mest klassiska kärleksfilmerna...bada ✔️ ett vad ✔️ Ett twiligt-första möte ✔️ Bråkstake ✔️ Good girl gone bad ✔️ oskuld-första sexet ✔️ Föräldrabråk ✔️ Otrohetsdrama ✔️ Massa hångel ✔️
nouw.com/sigyn
Dottir84
Dottir84,
Ja men precis! Totalt förutsägbar 😁
nouw.com/dottir84